Avsluttende bachelorkonsert På min eksamenskonsert skal vise ulike dimensjoner av celloen som instrument, og av meg selv som utøver. Det vil bli spilt variert musikk, fra barokk til nymusikk. Programmet er bestående av Bach, Haydn, Henryson og Nordheim, og jeg er så heldig å ha Nina Karlsen på klarinett, og Ekaterina Isayevskaya på piano som medvirkende musikere. " /> Avsluttende bachelorkonsert På min eksamenskonsert skal vise ulike dimensjoner av celloen som instrument, og av meg selv som utøver. Det vil bli spilt variert musikk, fra barokk til nymusikk. Programmet er bestående av Bach, Haydn, Henryson og Nordheim, og jeg er så heldig å ha Nina Karlsen på klarinett, og Ekaterina Isayevskaya på piano som medvirkende musikere. " />

Eksamenskonsert Gabriel Punsvik Gluch, cello

Avsluttende bachelorkonsert

På min eksamenskonsert skal vise ulike dimensjoner av celloen som instrument, og av meg selv som utøver. Det vil bli spilt variert musikk, fra barokk til nymusikk. Programmet er bestående av Bach, Haydn, Henryson og Nordheim, og jeg er så heldig å ha Nina Karlsen på klarinett, og Ekaterina Isayevskaya på piano som medvirkende musikere. 

KONSEN EKSAMENSFESTIVAL!
Byens tøffeste og mest velklingende eksamensavvikling!
Studenter ved Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet spiller 47 eksamenskonserter mellom 22. mai og 11. juni. Alle konsertene er åpen for publikum og gratis. Vi håper mange vil komme å høre på. Velkommen!
Disse eksamenskonsertene avslutter studieprogrammene bachelor og master i musikkutøving, eller de avslutter et valgemne, videreutdanningsemne eller deler av studieprogram. Konsertene har ulik varighet, fra 20-60 minutter.
Mer info om hver enkelt konsert kan du finne i vårt eksamensfestivalhefte som legges ut på konsertersteder, og  i vår arrangementskalender på konsen.no
Når: 09.06.23 kl 15.00–16.00
Hvor: Musikkonservatoriets konsertsal
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Kontakt: Silje Bræck Tøllefsen
Telefon: 93283368
E-post: silje.b.tollefsen@uit.no
Legg i kalender