Eksamenskonsert etter 1. år av master i musikkutøving Velkommen til min andre masterkonsert. Jeg gleder meg mye til å spille musikk av Britten og Bloch! Med meg har jeg Friederike Bischoff på klaver. " /> Eksamenskonsert etter 1. år av master i musikkutøving Velkommen til min andre masterkonsert. Jeg gleder meg mye til å spille musikk av Britten og Bloch! Med meg har jeg Friederike Bischoff på klaver. " />

Eksamenskonsert Emma Lehtonen Mørkved, bratsj

Eksamenskonsert etter 1. år av master i musikkutøving

Velkommen til min andre masterkonsert. Jeg gleder meg mye til å spille musikk av Britten og Bloch! Med meg har jeg Friederike Bischoff på klaver. 

Foto: Marilee Goulet
 
KONSEN EKSAMENSFESTIVAL!
Byens tøffeste og mest velklingende eksamensavvikling!
Studenter ved Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet spiller 47 eksamenskonserter mellom 22. mai og 11. juni. Alle konsertene er åpen for publikum og gratis. Vi håper mange vil komme å høre på. Velkommen!
Disse eksamenskonsertene avslutter studieprogrammene bachelor og master i musikkutøving, eller de avslutter et valgemne, videreutdanningsemne eller deler av studieprogram. Konsertene har ulik varighet, fra 20-60 minutter.
Mer info om hver enkelt konsert kan du finne i vårt eksamensfestivalhefte som legges ut på konsertersteder, og  i vår arrangementskalender på konsen.no
Når: 05.06.23 kl 15.00–15.30
Hvor: Musikkonservatoriets konsertsal
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Kontakt: Silje Bræck Tøllefsen
Telefon: 93283368
E-post: silje.b.tollefsen@uit.no
Legg i kalender