Avsluttende bachelorkonsert "Mer tuba i monitor!" Dersom det er det du tenker hver dag, da tenker du i såfall det samme som meg. Velkommen til min avsluttende bachelorkonsert, en hel time med bare tuba! På programet står blant annet Landskap av Lundqvist og Lamento av Gubaidolina og mye, mye mer. Håper å se deg I salen!" /> Avsluttende bachelorkonsert "Mer tuba i monitor!" Dersom det er det du tenker hver dag, da tenker du i såfall det samme som meg. Velkommen til min avsluttende bachelorkonsert, en hel time med bare tuba! På programet står blant annet Landskap av Lundqvist og Lamento av Gubaidolina og mye, mye mer. Håper å se deg I salen!" />

Eksamenskonsert Anne Marthe Galtestad, tuba

Avsluttende bachelorkonsert

"Mer tuba i monitor!"

Dersom det er det du tenker hver dag, da tenker du i såfall det samme som meg. Velkommen til min avsluttende bachelorkonsert, en hel time med bare tuba! På programet står blant annet Landskap av Lundqvist og Lamento av Gubaidolina og mye, mye mer. Håper å se deg I salen!

Med meg på scenen har jeg Friederikke Bischof - klaver, Åsne Røsand Bøe - trekkspill, Marie Bottheim - saxofon og Mathias Schultz Nilsen - perkusjon.

KONSEN EKSAMENSFESTIVAL!
Byens tøffeste og mest velklingende eksamensavvikling!
Studenter ved Musikkonservatoriet, UiT Norges arktiske universitet spiller 47 eksamenskonserter mellom 22. mai og 11. juni. Alle konsertene er åpen for publikum og gratis. Vi håper mange vil komme å høre på. Velkommen!
Disse eksamenskonsertene avslutter studieprogrammene bachelor og master i musikkutøving, eller de avslutter et valgemne, videreutdanningsemne eller deler av studieprogram. Konsertene har ulik varighet, fra 20-60 minutter.
Mer info om hver enkelt konsert kan du finne i vårt eksamensfestivalhefte som legges ut på konsertersteder, og  i vår arrangementskalender på konsen.no
Når: 30.05.23 kl 15.00–16.00
Hvor: Musikkonservatoriets konsertsal
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Kontakt: Silje Bræck Tøllefsen
Telefon: 93283368
E-post: silje.b.tollefsen@uit.no
Legg i kalender