NATUREN SOM METODE

Sigrid Rohde er sosialarbeideren som brenner for å bruke naturen som terapirom. Arbeidslivet har hun viet til utendørsterapi. Det vil si å bruke naturen og friluftslivet som redskap i møte med våre menneskelige problemer.

 

Sigrid vil først holde et foredrag på om sine erfaringer fra å bruke naturen som metode – både profesjonelt og privat. Hun vil gi oss innsikt i hva forskning sier om naturen som metode og hva som rører seg i fagmiljøet både nasjonalt og internasjonal. Deretter blir det workshoparbeid rundt hvordan vi ved våre utdanninger på UiT campus Alta kan innlemme dette temaet i våre utdanninger med påfølgende presentasjon. Workshopen avsluttes innendørs kl. 11.30.

Deretter inviterer vi til bålsamtale utendørs der alle tar med egen matpakke. Det serveres bålkaffe. Lett utendørs bekledning er nødvendig. Vi har kopper og underlag.

Send gjerne en påmelding til inger.w.krempig@uit.no innen fredag 28/4 kl. 12.00 Slik at vi har oversikt over hvor mange som kommer. Men, man kan komme uten påmelding.

Når: 03.05.23 kl 09.15–12.00
Hvor: Rom 1087
Sted: Alta
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Kontakt: Inger W. Krempig
E-post: inger.w.krempig@uit.no
Legg i kalender