Skidag for ansatte og studenter

Bli med på skidag i Sollifjellet alpinsenter for studenter og ansatte ved UiT!

Vi har reservert bakken torsdag 23. mars og satser på masse skiglede og sol!

Levende campus og UiT Bedriftsidrettslag Harstad (BIL) inviterer alle studenter og ansatte ved UiT til en gøyal dag i bakken.

Vi leier Sollifjellet alpinsenter og har anlegget helt for oss selv. Fra kl. 14 kan du kjøre så mye du bare orker frem til bakken åpner for vanlige gjester kl. 17. Vi bestiller buss for de som ikke har egen bil, denne kjører fra UiT hovedinngang kl. 14:30 (tilpasset forelesningsslutt for hovedvekten av studentene) Det blir bussretur kl. 17:00 tilbake til UiT.

 PÅMELDING: kun for deg som trenger busstransport opp og ned. Påmeldingsfrist er 20. mars kl. 10.00. Trykk på lenken her for påmelding:  https://www.kurspaamelding.no/samskipnaden/transport-til-skidag-i-sollia

Har du bil eller mulighet til å sitte på noen som kjører så behøver du ikke melde deg på.

 Lån turutstyr hos Samskipnaden

Har du ikke eget skiutstyr sa du? Fortvil ikke! Det finnes flere muligheter: Samskipnaden har turutstyr som du kan låne gratis. Her er både slalomski, snowboard, sko og briller. Vil du ikke stå på slalåm, finnes det akematter, truger og langrennski, det er mange muligheter for aktiviteter i Sollia! Du kan også låne tursekk, termos, sitteunderlag, gamasjer og annet turutstyr hvis du ønsker det. Turutstyrsordningen holder åpen i uke 12 tirsdag, onsdag og torsdag mellom kl. 10 og 12 i Havnegata 9. Du kan også ta kontakt på harstad@samskipnaden.no for å reservere utstyr. Det er også mulig å leie utstyrspakke i Sollia. Dette må du betale for selv.

 

Ta med deg:
Klær etter forholdene.
Eget skiutstyr, eller så kan du låne/leie ski og staver (som nevnt over).

Vi stiller med fyr i bålpanna, pølser,  kaffe og kakao. Håper å se deg i bakken! 

 

Når: 23.03.23 kl 14.00–17.00
Hvor: Sollifjellet Alpinsenter
Sted: Harstad
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Inviterte
Kontakt: Uit Bedriftsidrettslag
E-post: bil.harstad@uit.no
Legg i kalender