Hvem er jeg når verden brenner? (OBS! Påmelding)

Ungdommene i "Hær e Æ!" holder slampoesi-konsert på museet lørdag 28.januar kl.13-14 og kl.15-16! De har skrevet egne tekster ved å ta utgangspunkt i utstillingen vår «Hvem er du når verden brenner?». Velkommen!

Se info om påmelding lengre ned.
Verden står ovenfor større endringer enn noen gang og vi mennesker står ovenfor vanskelige valg. Ungdommene i Hær e Æ! har skrevet egne tekster med utgangspunkt i utstillingen «Hvem er du når verden brenner?» som er på Norges arktiske museum. I utstillingen møter vi historiene til enkeltmennesker som tok vanskelige og nærmest umulige valg da verdenskrigen kom til Nord-Norge.
 
Hær e Æ! er en gruppe ungdommer fra hele verden som bor i Tromsø. Sammen blir vi kjent med kulturlivet i Tromsø og drar på teater, museum og konserter sammen. Vi samarbeider også med ulike kulturinstitusjoner om formidling på ulike språk og lager egne forestillinger der vi selv står på scenen.
Vårt mål er at Tromsø skal være en rettferdig by med et kulturliv for alle.
 
Slampoesi konserten er et samarbeid mellom Snakk for deg sjøl, Nordlysfestivalen, Hålogaland Teater og Norges arktiske universitetsmuseum- UIT.
 
PÅMELDING: Meld deg på ved å trykke på knappen til høyre. Eller ved å bruke linkene under. Husk å melde deg av om du ikke kan komme allikevel ved å sende en mail til christel.slettli-hansen@uit.no
Forestilling klokka 13.00: Hvem er jeg når verden brenner? - Nettskjema
Forestilling klokka 15.00: Hvem er jeg når verden brenner? - Nettskjema
 
Du må kjøpe inngangsbillett på museet for å få med deg arrangementet.
Pris: 100kr ordinær, 50kr Honnør og UiT-ansatt. Barn under 18 år og studenter går gratis.
Velkommen!
Når: 28.01.23 kl 15.00–16.00
Hvor: Norges arktiske universitetsmuseum
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne, Inviterte, Enhet
Kontakt: Christel Slettli Hansen
E-post: christel.slettli-hansen@uit.no

Påmelding forestilling kl.15.00: Hvem er jeg når verden brenner?
Legg i kalender