Strikkekafé - Lær å strikke museumsvotter!

Tromsø husflidlag arrangerer strikkekafé søndag 23.oktober fra kl 12-15.00!

Tromsø Husflidslag arrangerer strikkekafé på museet søndag 23. oktober. De tar over kafeen og selger kaffe og kaker, og arrangerer strikkestund med fokus på ulike teknikker. De vil også selge garnpakker for 2 ulike votter fra utstillingene våre! 

Husflidens kyndige strikkere kommer bl.a. til å ha fokus på disse teknikkene:
1. Intarsia
2. Dobbeltvotter / latvisk flette
3. Magic loop
4. Flerfargestrikk
5. Kniplinger
6. Sist men ikke minst; vi har laget mønster til 2 par av museets votter! Vi har med og viser ferdigstrikkede «kopier» og har museumsvotter på pinnene. Garnpakker med mønster selges i museumsbutikken. De originale vottene blir hentet ut fra magasinet og kan sees i strikkekafeen.

Det blir mulighet for å prøve seg på teknikkene vi strikker. Vi håper mange tar med seg strikkinga si til museet og strikker sammen med oss på denne strikkekafeen. Vi stiller med erfarne strikkere, og trenger noen hjelp med prosjektet sitt så skal vi sammen finne ut av det. Er du nybegynner i strikking - det er supert og strikke sammen med andre. Har du strikka noe fint eller gøy, ta det med - vi vil se!

Vi kommer til å ha litt strikkerelaterte ting for salg - håndfarget garn, strikkepinnemapper, maskemarkører og lignende.

Velkommen! 

Når: 23.10.22 kl 12.00–15.00
Hvor: Norges Arktiske Universitetsmuseum
Sted: Digitalt
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne, Inviterte
Kontakt: Kari Krogstad
E-post: kari@krogstad.name
Legg i kalender