Bokbad med Mai Camilla Munkejord - «La masken falle»

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse inviterer Universitetsbiblioteket til bokbad.

Mai Camilla Munkejord vil gi en presentasjon av sin nye bok «La masken falle» - en personlig fortelling om å gi slipp på barndomstraumer. Dette er en sjangeroverskridende bok i skjæringspunktet mellom biografi, skjønnlitteratur og fagbok.

 

Munkejord har skrevet en svært personlig bok om sin vei ut av depresjon, utbrenthet og søvnproblemer. Veien går via barndommen, og viser sammenhenger mellom fortid og nåtid, og mellom psykiske og fysiske aspekter av vår helse som vi ofte er oss ubevisst. Ikke minst viser Munkejord i boken at traumer ikke trenger å være forårsaket av de store hendelsene, men tvert imot kan skyldes mindre svik gjerne bagatelliseres, men som likevel skaper friksjon og som etter hvert blir til symptomer som hverken vi selv eller våre fastleger forstår.

Munkejord vil sammen med bokbader Cathrine Paus invitere til en samtale med fokus på selvansvar og selvomsorg – og til å våge å være sårbar og be om den hjelpen man trenger.

Mai Camilla Munkejord er utdannet ved UiT og jobber nå som postdoktor i omsorgsvitenskap ved Senter for omsorgsforskning ved Høgskulen på Vestlandet, samt i en bistilling som professor i interkulturelle studier ved NLA Høgskulen.

Boken, som utgis av Calidris forlag, kommer på markedet innen 25. oktober. 

Arrangementet finner sted i 1. etasje på Kultur- og samfunnsfagbiblioteket i Breivika.

Ta med matpakka, vi byr på kaffe og te.

 
Når: 05.10.22 kl 11.00–12.00
Hvor: 1. etg på Kultur- og samfunnsfagbiblioteket
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Kontakt: Christel Misund Domaas
E-post: christel.m.domaas@uit.no
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder: