Lørdagsuniversitetet & Sjømatfest: Sjømat - bærekraft, matsikkerhet og helse

I anledning Sjømatfest tar vi turen til Kystens hus, med et matnyttig foredrag om sjømat - bærekraft, matsikkerhet og helse. Hvordan kan vi produsere og høste mer sjømat og ta i bruk "nye" sjømatressurser som alger, skalldyr og andre bobbelurer? Og ikke minst - hvordan påvirker sjømat helsa vår?

Dette og mye mer når vi gjester Sjømatfest sammen med professor innen industriell matvitenskap Edel Elvevoll fra Norges fiskerihøgskole ved UiT.
 
Når: Lørdag 11 juni, kl 13.00
Hvor: Kystens hus, "Sundet" (2. etg ved kantina)
 
Når: 11.06.22 kl 13.00–14.00
Hvor: Kystens hus
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Kontakt: Stine Holand
Legg i kalender