UiTs utdanningskvalitetskonferanse

Prorektor for utdanning Kathrine Tveiterås og seksjon for forskning og utdanningskvalitet har gleden å invitere alle våre undervisere og forskere til UiTs nye årlige utdanningskvalitetskonferanse.

Gjennom konferansen har vi lyst til å skape en fast arena for vitenskapelige ansatte for kunnskapsutveksling, erfaringsdeling og læring på utdanningsområdet.

Programmet vil åpnes med en tankevekkende keynote ved academic developer & senior lecturer Katarina Mårtensson (Lund Universitet) med tema "Developing a quality culture through the scholarship of teaching and learning" og avsluttes med en framoverskuende paneldiskusjon med forskere og utdanningsledere samt arbeidslivsrepresentanter.

Programmet vil også inneholde en fordypning bestående av tre konferansespor for enhver interesse: et om emne- og studieplanutvikling (curriculum design), et om pedagogiske innovasjoner og et om utvikling på utdanningsområdet (såvel egen karriereutvikling som utviklingsprosjekter).

Detaljert program vil bli offentliggjort i løpet av andre halvdel av oktober, men hold av datoen for konferansen 29. november 2021 og meld deg gjerne på så snart som mulig og senest 10. november.

Velkommen til utdanningskvalitetskonferansen!

Når: 29. november 2021 kl. 09.00–16.30
Hvor: Aud 1 - Teorifagbygget 1
Studiested: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, inviterte
Kontakt: Angelica Matveeva
E-post: angelica.matveeva@uit.no

Påmelding
Frist: 10.11.2021
Påmeldte: 218 av 300 (maks)
Påmelding krever innlogging ("Logg inn" nederst på sida)
Legg i kalender