Delta på digital idédugnad for utdanning

I løpet av noen uker i vår ble UiT et heldigitalt universitet. Ansatte og studenter deltok i den store nasjonale dugnaden og holdt hjulene i gang på best mulig måte gjennom krevende uker. Heller ikke i høst vil vi returnere til vår vante hverdag, og spørsmålet som stilles er om det noen gang vi skje. Kan vi ta vare på noe av det vi lærte i vår? Kan vi ta erfaringene fra våren og starten på et hybrid semester med oss og bli enda bedre til å bruke digitale verktøy på en god måte? Hva kan UiT som organisasjon gjøre for at det skal skje? Vi inviterer studenter og ansatte til en digital idédugnad der vi samler inn gode forslag til hvordan UiT kan levere enda bedre undervisning ved hjelp av digitale verktøy.

Vi tror de beste ideene finnes blant de som underviser og undervises til daglig, og håper så mange som mulig ønsker å bidra med gode ideer.

Agenda for dugnaden er:

12:15 - Velkommen ved prorektor Wenche Jacobsen

12:20 - En digital studiehverdag ved Victor Zimmer – ansvarlig for forskning, utdanning og digitalisering i Studentparlamentet.

12:30 - Idéportalen – presenteres av Jon Fagertun

12:35 - Gruppearbeid 1: Undervisning etter Corona: Hva vil vi ta vare på av det vi har lært i vår og i høst? Hva kan vi gjøre mer eller bedre, og hva skal vi unngå?

13:20 - Oppsummering av gruppearbeid 1

13:35 - Gruppearbeid 2: Vi er inne i et hybrid semester. Hvilke konkrete tiltak kan UiT gjennomføre for å forenkle, fornye og forbedre den digitale arbeidsdagen til studenter og forelesere? Innledning ved Result.

14:20 Oppsummering av gruppearbeid 2

Dugnaden foregår på Zoom og vi bruker Breakoutrooms til gruppearbeidet. For å kunne planlegge gruppearbeidene best mulig er det flott om du melder deg på innen 28/9. 

Dersom tidspunktet for den digitale dugnaden ikke passer, er du hjertelig velkommen til å sende inn ideene dine til Aase Tveito

Ideene vil tas med i utformingen av en tiltaksplan for digitalisering. I denne skal ulike tiltak prioriteres og foreslås finansiert over digitaliseringsmidlene.

Når: 30. september 2020 kl. 12.15–14.45
Hvor: Zoom
Studiested: Digitalt
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne
Kontakt: Aase Tveito
Telefon: 776 44 912
E-post: aase.tveito@uit.no

Påmelding
Frist: 28.09.2020
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender