https://nikt2019.uit.no/ " /> https://nikt2019.uit.no/ " />

NIKT2019 - Norsk IKT-konferanse for utdanning og forskning

NIKT er en viktig nasjonal møteplass for forskere, undervisere, master- og PhD-studenter innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi, informatikk, informasjonsvitenskap og informasjonssystemer.

Konferansens nettside: https://nikt2019.uit.no/

Konferansen består av fire spor:

NIK

NIK (Norsk Informatikkonferanse) er en nasjonal konferanse for forskere og studenter som er interessert i å utvikle kunnskap om anvendt og teoretisk informatikk.

NOKOBIT

NOKOBIT (Norsk konferanse for organisasjoners bruk av Informasjonsteknologi) er en nasjonal konferanse innen informasjonssystem og informasjonsvitenskap med fokus på tema relatert til utvikling, implementering og bruk av IKT i organisasjoner, og samfunnsmessige problemstillinger ved IKT.

NISK

Formålet med NISK er å være den viktigste årlige norske konferansen for presentasjoner av ny forskning og utvikling innen teknologi for informasjonssikkerhet og personvern, som samler folk fra universiteter, industri, og offentlige etater.

UDIT

UDIT (Norsk Konferanse for Utdanning og Didaktikk i IT-fagene) er en nasjonal konferanse for diskusjon og utveksling av erfaringer knyttet til undervisning ved IKT-utdanningene i Norge.

Starter: 25.11.19 kl 10.00
Slutter: 27.11.19 kl 16.00
Hvor: Quality Grand Royal Hotel, Narvik
Sted: Narvik
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne, Inviterte
Kontakt: Knut Collin
E-post: knut.collin@uit.no
Legg i kalender