Innovasjon i og fra oljebransjen - Studentworkshop med Lundin Norway og Norsk olje og gass

Den 26 september kommer Lundin Norway og Norsk olje og gass til Tromsø for å holde workshop med tema innovasjon i og fra oljebransjen, med nøkkelord som klimakrise, befolkningsvekst og energimangel.

 

Sammen med Lundin Norway og Norsk olje og gass, har Institutt for Geovitenskap gleden av å invitere alle studenter, uansett studieretning, til dette arrangementet.

Det vil bli diskutert rundt det faktum at vi må utvikle nye næringer, energiløsninger og teknologier, samtidig som at det fortsatt vil være slik at verden vil trenge store mengder energi fra olje og gass – også i framtiden.

Enten du utdanner deg til å bli geolog, ingeniør, matematiker eller automatiker er det dine gode ideer som skal løse de store utfordringene vi står overfor! Derfor vil dere bli invitert til å delta i konkurransen Godt tenkt!, der den beste ideen som kan bidra til å gjøre olje- og gassindustrien tryggere, mer miljøvennlig, mer effektiv og lønnsom kan vinne tur til en verdens mest moderne oljeplattformer. I tillegg vil 3 finalister få anledning til å presentere ideene sine under innovasjonskonferansen Godt tenkt!, og få veiledning om hvordan ideene kan foredles og videreutvikles.

Mer info om konkurransen se: https://lundin-norway.no/2019/05/22/ny-runde-med-idekonkurranse-for-studenter/

 

Program

  • Lundin Norway ønsker velkommen og introduserer idékonkurransen
  • Norsk olje og gass forteller om teknologier fra oljenæringen
  • Geolog i Lundin forteller om a ta ideer fra tegnebrett til praksis
  • Mat, drikke og uformell diskusjon og idéutveksling
Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
Når: 26. september 2019 kl. 17.00–20.00
Hvor: Radisson Blu Hotel, rom 313
Studiested: Tromsø
Målgruppe: studenter
Kontakt: Sigrun Kvendbø Hegstad

Meld meg på