Forsker Grand Prix - regional finale

Illustrasjons-/bannerbilde for Forsker Grand Prix - regional finale

Forsker Grand Prix er en morsom, spennende og lærerik konkurranse i forskningsformidling for doktorgradskandidater. 10 dyktige doktorgradskandidater er valgt ut fra UiT Norges arktiske universitet. I kveldens show skal de presentere sin forskning på en populærvitenskapelig og underholdende måte. Dette vil du ikke gå glipp av!


Flere universiteter arrangerer regionale finaler i Forsker Grand Prix. Vinnerne fra de regionale finalene møtes i den nasjonale finalen i Stavanger, lørdag 28. september, der Norges beste forskningsformidler blir kåret. I kveld skal vi kåre region nords beste forskningsformidler i et forrykende show på Studenhuset Driv.

Hvem av de fascinerer deg mest; hvem får flest poeng av deg, og hvem får juryens stemmer?

Dette er en TV-produksjon og du som publikum kan være med å stemme frem de to forskerne som skal videre til nasjonal finale. Husk derfor å ta med mobiltelefon som skal brukes under avstemmingen.

Det er gratis inngang, men påmelding kreves. Meld deg på med en gang, det er begrenset antall plasser. Dørene åpnes klokka 18.00 og det er mulighet for å kjøpe forfriskninger i baren.

Arrangementet er en del av Forskningsdagene.

 Vi gleder oss til en herlig kveld!

Når: 25.09.19 kl 18.30–22.00
Hvor: Studenthuset Driv
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne, Inviterte, Enhet
Kontakt: Stine Holand
E-post: stine.holand@uit.no

Påmelding
Frist: 23.09.2019
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender