Utstillingsåpning: Edderkopper på nært hold


Nifse, nydelige, og nervepirrende nære! Så tett på edderkoppene som i denne utstillinga har du aldri vært før. Velkommen til åpning av utstillinga "Edderkopper på nært hold" v/ konservator Kjetil Åkra, Midt-Troms museum.

 

Fotoutstillinga «Edderkopper på nært hold» kommer fra Midt-Troms museum. Fotografen som har tatt bildene heter Geir Drange, og i samarbeid med konservator Kjetil Åkra har det blitt et svært nært møte med de spennende edderkoppene. I nærmeste laget, vil sikkert noen synes.

Gjennom en fototeknikk som heter «stacking» (stabling) får man detaljrike og sylskarpe bilder av disse små dyrene, slik at vi får se mange merkverdige og finurlige detaljer ved dem. Ofte er det fasongen på kjeven, beina eller andre kroppsdeler som hjelper oss med å identifisere edderkoppartene. Her kan du lære deg mange artige detaljer og bli en edderkopp-ekspert!

I utstillinga finner vi både vanlige og mer sjeldne arter av edderkopper i Norge. Du har kanskje sett noen av dem før – men neppe så nært og stort som i denne utstillinga!

 

Åpner 22. april klokka 1300 på Tromsø Museum. Kjetil Åkra fra Midt-Troms museum er til stede og forteller om edderkopper. Velkommen!

Les mer om utstillinga her

 

 

 

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
22.04.18 kl. 13:00 - 14:00
Hvor:
Tromsø Museum
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:
Alle