Bli kjent med Campus Breivika - omvisning v/UiTs Pensjonistforening

Jobber eller studerer du ved UiT Norges arktiske universitet - har jobbet her lenge og fortsatt ikke er helt sikker på hva er hvor og hvordan det hele ble til? Eller - er du nyansatt eller ny student, og gjerne vil bli litt bedre kjent på campus? Eller - er du en av byens borgere som vil vite litt mer om universitetet? Da er en guidet tur på området akkurat det rette for deg.

 

UiTs pensjonistforening v/leder Sylvia Labugt har gjort en grundig jobb med å finne frem til mange spennende fakta om UiT. Her får du innblikk i UiTs historie og bakgrunn for etableringen, opprettelse av særskilte studieprogram og fusjoner. Arkitektur, bygg og arealplaner, hvem er vært involvert i hva, og hvilke firma har bygd hvilket bygg. Du får høre om parkanlegg og gartnere, om den lokale rypebestanden, om utsmykninger og kunstnere. - og er du riktig heldig så får du også servert noen gode historier fra UiTs 50årige historie.

 

Begrenset antall per gruppe. Forhåndspåmelding på mail til: sylvia.labugt@uit.no Gi beskjed om guidingen ønskes gitt på engelsk.

For nærmere informasjon om UiTs 50årsjubileum sjekk vår webside: uit.no/50

 

 

 

Når: 23.09.18 kl 12.00–14.00
Hvor: Oppmøte hovedetg. Adm.bygget
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
E-post: nora.kiil@uit.no
Legg i kalender