PFH18-OPPSTART: KUNNSKAPSFROKOST


Start dagen med Peter F. Hjorts-seminarets kunnskapsfrokost! PFH18 – OPPSTART presenterer korte og aktuelle innlegg for studenter, arbeids- og næringsliv og fagmiljø.

Foto: Lars Åke Andersen
Under årets frokost får du høre mer om: 
«Hva har Airbnb, Uber og Flytoget til felles? Alle bruker tjenestedesign for å optimalisere kundereisen.» Michele Renée Widerøe, leder i Nordnorsk Design- og Arkitektursenter
Vi bruker tjenester hver dag og er med (bevist og ubevist) på utvikling av disse. Det betyr at vi ikke kan stille oss likegyldige. Tjenestedesign er en metodikk og kreativ tilnærmelse for å levere helhetlige, forståelig og attraktive tjenester. Metodikken er relativ ny i Norge, og både privat og offentlig sektor benytter seg mer og mer av designere med denne type kompetanse. 
«Digitalisering som drivkraft.» Anita Andresen, prosjektleder internasjonale samarbeidsprosjekter, Bedriftskompetanse
Digitalisering fornyer, forenkler og forbedrer. Digitalisering gir oss mulighet til å jobbe smartere og mer effektivt. Digitalisering kan være en drivkraft som skaper forretningsmuligheter og styrker konkurransekraft. Men minst av alt handler det om teknologi. Først og fremst handler det om mennesker – i form av endring i kundeadferd og endring i kultur som skaper nye forventninger.
«Grønn industribygging i nord: Hvor må vi legge inn innsatsen fremover?» Tonje Nemark, leder for strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt, Mo Industripark AS
Vekstmulighetene i Nord-Norge er formidable og vi har mange fortrinn vi kan utnytte bedre for å få til grønn industriell vekst. Samtidig står vi overfor utfordringer i landsdelen knyttet til flat befolkningsvekst og rekruttering. Hvilke områder må vi satse på for å styrke det nordnorske arbeidslivet ved å skape flere jobber og bolyst i nord?


Møteleder: Aleksander Berget, nestleder Studentparlamentet, UiT Norges arktiske universitet

Dato:   Onsdag 21. mars 2018.

Tid:   08.30 – 10.00. Frokost serveres fra kl. 08.15.

Sted:   Bazinga (innenfor Teorifagkafeen, Hus 1), UiT Tromsø.

Registrering:  Fri inngang. Bruk registreringen til høyre. Prinsippet "førstemann til mølla" gjelder.

 

Praktisk informasjon

Kunnskapsfrokosten organiseres i forbindelse med Peter F. Hjort-seminaret 2018. 

Frokostmøte avsluttes 30 min. før oppstart av Peter F. Hjort-seminaret, og det er en kort innendørs spasertur fra Bazinga til Aud 1 hvor åpningen av Peter F. Hjort-seminaret finner sted.  

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
21.03.18 kl. 08:15 - 10:00
Hvor:
Bazinga (innenfor Teorifagkafeen, Hus 1), UiT Tromsø
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:
Alle
Telefon:
93089860


Påmelding
Frist: 20.03.2018

Påmeldingsfristen har gått ut. Beklager