Bli kjent med Campus Breivika – omvisninger v/UiTs Pensjonistforening


Jobber eller studerer du ved UiT Norges arktiske universitet? Har du jobbet her lenge men er fortsatt ikke helt sikker på hva som er hvor og hvordan det hele ble til? Er du nyansatt eller ny student, og gjerne vil bli litt bedre kjent på campus? Eller er du en av byens borgere som vil vite litt mer om universitetet? Da er en guidet tur på området akkurat det rette for deg.

 

UiTs pensjonistforening v/leder Sylvia Labugt har gjort en grundig jobb med å finne frem til mange spennende fakta om UiT. Her får du innblikk i UiTs historie og bakgrunn for etableringen, opprettelse av særskilte studieprogram og fusjoner. Arkitektur, bygg og arealplaner, hvem som har vært involvert i hva, og hvilke firma som har bygget de ulike bygningene. Du får høre om parkanlegg og gartnere, om den lokale rypebestanden, om utsmykninger og kunstnere. Er du riktig heldig, får du også servert noen gode historier fra UiTs 50-årige historie.

Begrenset antall per gruppe. Forhåndspåmelding på mail til: sylvia.labugt@uit.no. Gi beskjed om guidingen ønskes gitt på engelsk.

For nærmere informasjon om UiTs 50-årsjubileum sjekk vår webside: uit.no/50

Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
05.04.18 kl. 12:00 - 14:00
Hvor:
Oppmøte Adm.bygget
Studiested:
Tromsø
Målgruppe:
Alle
Skip to main content