Altaseminaret 2017


 

Vi markerer at det lokale akuttmedisinske miljøet i Alta (ambulansetjenesten og legevakten) i 10 år har hatt regelmessig trening i akuttmedisinsk samhandling og samarbeid (BEST trening). Vi ønsker å dele Alta sine erfaringer med andre lokale akuttmedisinske miljøer, og motivere for at denne treningsmetoden blir mer utbredt i Norge.

Tid: Torsdag 12. oktober 2017
Sted; Kommunestyresalen Alta Rådhus
Meld deg på her

Arrangementet er gratis


Seminaret har fått godkjenning som: Allmennmedisin: 6 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen.
Ved spørsmål kontakt: Magnus Hjortdahl


Bakgrunnsinformasjon

Arrangør

Vi er en gruppe instruktører med bakgrunn fra legevakt og ambulansetjenesten, som er ansvarlig for den akuttmedisinske treningen i Alta. Dette er et samarbeid mellom Alta kommune og Finnmarkssykehuset.

Seminaret ble til ved hjelp av midlene som fulgte med legeforeningens kvalitetspris i 2016. Vi har også vært så heldige å få innspill fra Helen Brandstorp leder for Nasjonalt senter for distriktsmedisin (NSDM) og Torben Wisborg leder for Nasjonal kompetansetjeneste for traumatologi (NKT-Traume)


Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Informasjon
     
Når:
12.10.17 kl. 11:15 - 20:00
Hvor:
Alta Rådhus
Studiested:
Alta
Målgruppe:
Sykepleiere, ambulansearbeidere, leger og andre helsearbeidere som jobber innen akuttmedisin og legevakt. Lokale og sentrale ledere innen legevakt, kommunal helsetjenester, ambulansestasjoner og andre prehospitale tjenester.


Påmelding
Frist: 01.09.2017

Påmeldingsfristen har gått ut. Beklager