Ansatte rabatt - Marie Vangen med band på Kulturhuset

Marie Vangen med band står på scenen i Troms Kulturhus lørdag 20. februar 2016 klokken 19:30. Som ansatt ved UiT får du 50 kr i rabatt. Kjøpet gjøres på nett via Aurora Billett, tast inn rabattkode "UIT" (merk store bokstaver).

Marie Vangen er en svært spennende nordnorsk vokalist, med en sjelden formidlingsevne og tilstedeværelse. Etter lenge å ha prioritert en karriere som blant annet dommer og doktorgradsstipendiat i strafferett ved Jur-fak, er Marie nå (også) på full fart framover som seriøs artist. I slutten av januar 2016 er hun aktuell med sin første EP, og den 20. februar står hun på scenen i Tromsø Kulturhus!

Med sin modne stemme og sjarmerende fremtoning er Marie en sanger som virkelig berører sitt publikum. Hun leverer egenkomponert, sjangeroverskridende musikk i stilfull innpakning, og i sentrum står sterke tekster med elementer av både humor og dypt alvor, samt fengende melodier. Sammen med noen av landets aller fremste musikere byr Marie på en konsert som oser av musikalitet, nerve og ekte spilleglede.

 

Bandet Marie har med seg kan trygt betegnes som et musikalsk superlag:

Roger Ludvigsen (gitarer) fra Kautokeino er en prisbelønt gitarist og komponist, som blant annet er kjent for sitt tette og lange samarbeid med Mari Boine, og plate- og konsertsamarbeid med artister som Steinar Albrigtsen, Nils Petter Molvær, Lynni Treekrem, Sidsel Endresen, Niko Valkeapää og Anneli Drecker, for å nevne noen. Roger har vært festspillkunstner på Festspillene i Nord-Norge, har spilt på flere Nobelpris-utdelinger, og har skapt musikk til en lang rekke teaterproduksjoner og filmer.

Ole Jørn Myklebust (trompet) er fra Eidsdal, er frilansmusiker, komponist og produsent og har en svært lang og spennende musikalsk merittliste. Han er medlem i Mari Boine Band og Jonas Fjeld Band og har blant annet deltatt på plateinnspillinger og konserter med artister som Violet Road, Dum Dum Boys, Hekla Stålstrenga, Unni Wilhelmsen og Bugge Wesseltoft. I 2013 ga han ut sin soloplate, «Jorba». Han har for øvrig mottatt flere priser, komponert musikk til teater- og tv-produksjoner, og har gjort ulike bestillingsverk, blant annet til Riddu Riddu-festivalen i 2013.

Erik Halvorsen (piano) er fra Bergen, men var i flere år landsdelsmusiker i Finnmark. Han er en attraktiv frilanspianist og arrangør, og har samarbeidet med artister som Sondre Lerche, Olav Dale, Ivar Thomassen, Bergen Big Band og Daniel Amaro, og har vært medlem i Johan Sara Group. I 2007 ga han ut CD-en "Erik Halvorsen trio", og i 2014 kom «UNDERGRUNNANE», begge med egenkomponert materiale.

Svein Schultz (bass) bor i Kautokeino og har vært frilansmusiker, komponist, produsent og arrangør siden 1990. Han har samarbeidet med svært mange kjente artister i konsert- og platesammenheng, blant andre Kari Bremnes, Ole Edvard Antonsen, Mari Boine og Anneli Drecker. Han har dessuten laget og arrangert musikk til teater, tv og film, blant annet musikken til «Kautokeino-opprøret», som han fikk Amandapris for.  

Espen Høgmo (trommer) er frilansmusiker og fra Tromsø. Han var i mange år medlem av rockebandet Hangface, som blant annet ga ut plate produsert av stjerneprodusenten Eddie Kramer, og som spilte hundrevis av konserter i USA. Han var også med i Tromsø-gruppa Englebarn sammen med blant andre Hogne Rundberg (Violet Road). Espen har for øvrig turnert med det samiske nasjonalteateret, Beaivváš, spilt på flere produksjoner ved Hålogaland Teater, og gjort en miniturné med Jamie Moses og Paul Young

Målgruppe: Ansatte
Ansvarlig: Karde, Hanne
Opprettet: 09.02.16 13:56
Sist oppdatert: 16.02.16 11:28