Etterlyst: Mastere i psykologi

Masteren i psykologi ved UiT fyller 10 år! Vi lader opp til bursdagsfeiring med å profilere tidligere masterstudenter som vil dele sin faglige skjebne med psykologi-interesserte. Hva har du gjort med masteren din?

Det blir fest og champagne når masterutdanninga feirer jubileum 23.oktober i år. Programmet for dagen vil bli lansert på nettsiden uit.no/masterminds, og du er velkommen til å følge med på nedtellinga ved å åpne lukene i jubileumskalenderen!

Vi lager "mastercards"

I anledning jubileet skal vi lage samlekort med tidligere masterstudenter fra hele Norge som forteller om sine interessefelt og sin faglige skjebne etter endt utdanning. Vi blir kjempeglade hvis du kan tenke deg å bli laget kort av! Dette tror vi kan bidra til å skape entusiasme og forståelse for faget og inspirere flere til å ta et mastervalg.

Hvordan melde seg på?

Du registrerer deg ved å fylle ut påmeldingsskjemaet (se knapp i høyre margen) og laste opp et par bilder (et portrettbilde og et bilde som illustrerer dine interesser, jfr. eksempelet nede).

Vi trykker opp kort til alle som registrerer seg innen 12.oktober

De som registrerer seg senere, vil bli lagt ut elektronisk på våre nettsider. Vi kommer til å dele ut kortene på jubileumsarrangementet 23.oktober og du vil selvfølgelig få noen kort til eget bruk.

Ta kontakt med mastermind Jon-André Dalbakk hvis du har spørsmål, tlf 776 20951, jon.a.dalbakk@uit.no.

Eksempel på Mastercard, forside
Eksempel på Mastercard, forside
Eksempel på Mastercard, bakside
Eksempel på Mastercard, bakside
Starter: 01.10.15 kl 00.00
Slutter: 15.10.15 kl 09.00
Hvor: UiT Norges arktiske universitet
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Ansvarlig: Jon-André Dalbakk

Påmelding
Registrer info
Legg i kalender