Senter for fremragende utdanning - KICK-OFF

Dato/tid: 03.05.2012 09:00 - 03.05.2012 16:00
Sted: Teorifagsbygg 6, auditorium 3
Målgruppe: Alle
Ansvarlig:

Se direkte overføring fra åpningen her

I anledning åpningen av Senter for fremragende utdanning, ProTed, ved UiO og UiT, inviterer vi fagansatte, studenter, samarbeidspartnere og andre interesserte til Kick-off seminar 3. mai. ProTed er et samarbeid om utvikling av forskningsbaserte og helhetlige lærerutdanninger i samarbeid med partnerskoler.

 

Programmet veksler med direkte videooverføringer mellom Tromsø og Oslo. Prorektor og styreleder for ProTed, UiO, Inga Bostad ønsker velkommen. Deretter vil ulike aktører gi sine hilsener til senteret, Statsråd Kristin Halvorsen, Kunnskapsdepartementet, Rektor Jarle Aarbakke, UiT, Direktør Terje Mørland, NOKUT, Direktør Dag Thomas Gisholt, Utdanningsdirektoratet/ Norges Forskningsråd. Det vil videre være innslag fra studenter, universitetsskoler og forskergrupper ledet av instituttleder Sonni Olsen, UiT.

 

Etter lunsj blir det, i tillegg til annet program, to innlegg fra internasjonale støttespillere. Professor Sven-Erik Hansén, Åbo Akademi vil snakke om utviklinga av lærerutdanninga med et fremoverblikk: “Piloter i Nord flyger vidare”. Professor Ian Menter, Oxford University vil med tittelen “Excellent research for excellent teacher education?” Han vil med bakgrunn i studier gjort i UK, drøfte hvordan forskning i, på og om lærerutdanning, kan påvirke policy og praksis i utdanninga.

Se vedlegg for fullverdig program. Servering av tapaslunch og forfriskninger til alle som deltar. I denne sammenheng ber vi om en påmelding.

Meld deg på her!


Få utskriftsvennlig versjon ved å trykke på denne
Vedlegg / Bilder
Skip to main content