Møt UiT LIVE

Responsive image

Det som i tidligere år har vært Åpen dag blir nå et digitalt arrangement: Møt UiT LIVE. Arrangementet har fokus på elevenes første møte med høyere utdanning, og gir en flott mulighet til å lære om studietilbudet og studenttilværelsen ved UiT.


Program Møt UiT LIVE

09:00 Velkommen!

09:05 Veien til høyere utdanning  

Hva trenger man å vite når man skal velge høyere utdanning? Vi guider dere rundt i jungelen av informasjon om ulike aktører og spørsmål som kan oppstå når man skal begynne å studere. Hvor kan du bo, studielån, sammenligne studier og hvem kontakter du om du har spørsmål?

09:20 Valg: «Studentambassadører forteller om sin opplevelse rundt valg av studier»  

Hva er viktig for DEG, når du skal velge studier? Hva interesserer deg, og hva kunne du tenke deg å jobbe med i fremtiden. Hvilke personer er det naturlig for deg å spørre om hjelp til alle disse spørsmålene? Vi har snakket med fire nåværende UiT-studenter om deres opplevelse rundt det å ta et valg om høyere utdanning.

09:35 Presentasjon av studiestedene: Alta, Harstad, Narvik og Tromsø

09:50 Pause 

Vi tar en liten benstrekk, tissepause og muligheten for å hente en kopp kaffe eller fylle vannflaska.

10:05 Mitt første møte med universitetet: “Hva kan du studere ved UiT?”  

Her kan du velge akkurat det digitale rommet som passer dine ønsker og interesser. Lær mer om studiene og studenttilværelsen rundt disse. Det blir satt av tid til spørsmål i etterkant av hver presentasjon, så spør gjerne om alt du lurer på. Du kan totalt velge to presentasjoner du vil besøke.

  • 10:05-10:25 Presentasjon og spørsmål, runde 1
  • 10:30:10:50 Presentasjon og spørsmål, runde 2

10:50 Kahootquiz med premie 

Har du lært noe om høyere utdanning og UiT Norges arktiske universitet i dag? Vi kjører en gøyal kahoot med noen kule premier.

11:15 Takk for i dag! 

Digital pålogging

Arrangementet foregår på nettsiden uitlive.no. Logg inn med mobilnummer og tast inn mottatt kode for å logge inn på siden. Mottar du ikke sms kan du bruke koden "9000".

Hvem passer UiT LIVE for?

Elever i videregående skole og personer som vurderer å søke høyere utdanning til høsten.

Kontakt

Dersom du har spørsmål om program, tilrettelegging eller annet, ta gjerne kontakt med oss på epost: skolebesok@uit.no eller møt oss på Q&A 17. mars og 13. april.