Avlyst! Velkommen til konferanse. Avlyst!

15.-16. september 2021 i Alta

Praktisk informasjon

Alta by og campus Alta 

Velkommen til Alta, perla i nord.

Hovedinngangen på campus Alta Foto: Tommy Hansen

Alta er Finnmarks største by og ligger lengst inne i Altafjorden. Med direkteflygninger til Gardemoen, er reisetiden bare to timer unna Oslo.

Til Alta er det mulig å komme seg med fly (Norwegian, SAS og Widerøe), med buss eller privatbil. Hurtigruten er også en mulighet, men den legger til kai i Hammerfest og det er 2 timers kjøring fra Alta. 

Konferansen holdes i midten av september, og forhåpentligvis kan vi by på pent høstvær, men det kan vi ikke garantere. Mye av programmet vil foregå ute, så dere må ha med dere gode sko og klær til å være ute i, noe som i Alta september ofte kan innebære tynn dunjakke, vindtette jakker og bukser, samt ullundertøy og kanskje til og med en ullgenser. Husk også på hode og hender, noen ganger holder det med sommerlue og sommervotter, men det kan være lurt å sjekke temperaturer på Yr.no i forkant av konferansen.

I konferanseavgiften inngår lunsj, kaffe, forfriskninger, buss- og museumsturer.

Vi regner med at alle som er tilreisende må komme på tirsdag ettermiddag/ kveld, så konferanseregistreringen starter derfor allerede kl. 0830 og programmet kl. 0900 på onsdag morgen. For dere som er skikkelige morgenfugler, blir det arrangert en spasertur til Komsatoppen - Gorravárri kl. 0630 - kl. 0800, turen starter fra Thon hotellet. Beskrivelsen av turen finner du under program.

Alta, med Komsatoppen - Gorravárri til venstre i bildet. Foto: Tommy Hansen

Under her finner dere litt informasjon om campus og byen.

Campus Alta ligger bare en kort spasertur unna sentrum og hotellene, og her finner dere kart over campus: Campusalta | UiT

UiT Norges Arktiske universitet i Alta: Studiested – Alta | UiT

Om Alta kommune: Alta kommune - Alta kommune
Ansvarlig for siden: Silje Sivertsvik
Sist oppdatert: 12.07.2021 11:21