Om oss

Akademisk Skrivesenter HSL - skoleåret 2019-2020:

Cathinka Dahl-Hambro

Cathinka Dahl-Hambro har doktorgrad i irsk filologi/middelalderstudier og er senterets faglige leder. Hun jobber hovedsakelig med Ph.D-kandidater og vitenskapelig ansatte som skriver på engelsk.

Kontor: SVHUM A 1022

 

 

Cornelia fullførte en dobbel bachelor i engelsk og filosofi ved Pacific Lutheran University høsten 2016. Holder på med sin mastergrad i filosofi på UiT. Hjelper studenter på bachelornivå på både norsk og engelsk
 

 

Janine Tessem Strøm

Janine Tessem Strøm fokuserer sitt arbeid på institutt for språk og kultur (ISK), både på master- og bachelornivå. Har bachelorgrad i pedagogikk med fordypning i midtøstenstudier fra UiO. Mastergrad i Peace and Conflict Transformation fra UiT. Essayskriving fra Fagforfatterstudiet ved OsloMet.

Kontor: SVHUM A 1026

Lina fullførte sin bachelor i sosialantropologi, med fordypning i psykologi, ved NTNU. Hun holder nå på med sin mastergrad i sosialantropologi på UiT. Hjelper studenter på bachelornivå.  


 

Anja har en master i business creation and entrepreneurship. Hun fullfører nå en mastergrad i spesialpedagogikk ved UiT. Hjelper studenter på bachelor- og masternivå. 

 

Bakgrunn

Skrivesenteret ble startet høsten 2014, først for studenter på høyere nivå som skriver på engelsk, og ble utvidet med et pilotprosjekt i 2015 for å hjelpe studenter på lavere nivå, på norsk. Siden starten har skrivesenteret tilbudt en rekke kurs, i tillegg til å tilby studenter individuell veiledning.

Akademisk Skrivesenter ved HSL - Rapport 2014-2017


skrivesenter@hsl.uit.no

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram