Om oss

Akademisk Skrivesenter HSL - skoleåret 2017-2018:

Cathinka Dahl-Hambro

Cathinka Dahl-Hambro har doktorgrad i irsk filologi/middelalderstudier og er senterets faglige leder. Hun jobber hovedsakelig med Ph.D-kandidater og vitenskapelig ansatte som skriver på engelsk.

Kontor: SVHUM A 1022

Torhild Skillingstad

Torhild Skillingstad fullførte sin mastergrad i Peace and Conflict Transformation ved UiT våren 2016.  Torhild jobber med studenter på master- og bachelornivå på både norsk og engelsk.

Kontor: SVHUM A1027

 

 

Jonas Karlsen har tatt sin mastergrad i Historie ved UiT, og jobber nå med studenter på bachelornivå som skriver på norsk.

 

 

Cornelia Kjærnes tar for øyeblikket en mastergrad i filosofi ved UiT, og jobber med studenter på bachelornivå ved skrivesenteret.

 


Janine Tessem Strøm

Janine Tessem Strøm fokuserer sitt arbeid på institutt for språk og kultur (ISK), både på master- og bachelornivå, men hovedsaklig for studenter som skriver på norsk.

- Bachelorgrad i pedagogikk med fordypning i utviklingspsykologi fra UiO

- 40-gruppe i Midtøstenstudier

- "Master of Philosophy in Peace and Conflict Transformation" fra UiT.

- Essayskriving fra Fagforfatterstudiet HiOA

 

Kontor: SVHUM A 1026Ansvarlig for siden: Torhild Skillingstad
Sist oppdatert: 17.01.2018 15:20

 

Bakgrunn

Skrivesenteret ble startet høsten 2014, først for studenter på høyere nivå som skriver på engelsk, og ble utvidet med et pilotprosjekt i 2015 for å hjelpe studenter på lavere nivå, på norsk. Siden starten har skrivesenteret tilbudt en rekke kurs, i tillegg til å tilby studenter individuell veiledning.

Akademisk Skrivesenter ved HSL - Rapport 2014-2017


skrivesenter@hsl.uit.no

Følg oss på Facebook

Skip to main content