Akademisk Skrivesenter ved HSL

Om oss

Lars Ingolf har en bachelorgrad i nordisk språk og litteratur og holder på med en master i lingvistikk. Han veileder studenter på bachelor- og masternivå. Sammen med Lina er han ansvarlig for den daglige driften av skrivesenteret.

Kan kontaktes på: lda044@uit.no   

 

Lina fullførte sin master i sosialantropologi, med fordypning i psykologi og pedagogikk, ved UiT våren 2020. Sammen med Lars Ingolf Dalen er hun ansvarlig for den daglige driften av skrivesenteret.

Kan kontaktes på: lle007@uit.no 

Synøve har en bachelorgrad i miljø- og utviklingsstudier fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet, og en Mastergrad i Samfunnsplanlegging og Kulturforståelse fra UiT. Hun har jobbet et år på Akademisk Skrivesenter, og veileder på bachelor- og masternivå. Det er hun som tar seg av mesteparten av innsendte mastergradskapittel dette semesteret.

Aurora holder på med en bachelor i engelsk språk og litteratur. Hun veileder studenter på bachelornivå. 

Vilde går tredje året på samfunnsplanlegging og kulturforståelse. Hun veileder studenter på bachelornivå. 

Hannah går 3. året på lektorstudiet for 8- 13. trinn med Engelsk som hovedfag. Hun veileder studenter på bachelornivå.


 

 


 

Bakgrunn

Skrivesenteret ble startet høsten 2014, først for studenter på høyere nivå som skriver på engelsk, og ble deretter utvidet med et pilotprosjekt i 2015 for å hjelpe studenter på lavere nivå, på norsk. Siden starten har skrivesenteret tilbudt en rekke kurs, i tillegg til å tilby studenter individuell skriveveiledning.

Akademisk Skrivesenter ved HSL - Rapport 2014-2017


skrivesenter@hsl.uit.no

Følg oss på Facebook

Følg oss på InstagramAnsvarlig for siden:
Sist oppdatert: 17.12.2020 14:09