Skrivesenteret UiT

Om oss

Vi som jobber ved Skrivesenteret UiT har erfaring i dialogisk skriveveiledning og har som mål at du skal få best mulig veiledning på arbeidet du er i gang med. Bruk oss gjerne når du vil diskutere en idé, et utkast eller ei faglig utfordring du har foran deg. Du kan bruke skrivesenterets skriveveiledere flere ganger i løp av semesteret. Målet vårt er at du i dialog med oss utvikler deg til å skrive godt og levere et klart og selvstendig tekstarbeid.

Hvem vi er

Solveig Kavli
Solveig er prosjektleder for skrivesenteret UiT. Hun har lang erfaring i skriveveiledning og har sida 2005 kursa studenter på alle nivå i skriving og kildebruk; Først ved UiB, så ved HVL.
Hun har bakgrunn fra humaniora med cand.philol. i religionsvitenskap (UiB) og har jobba som universitetsbibliotekar med spesielt fokus på akademisk skriving fra 2003. Solveig har vært innholdsprodusent og redaktør for nettstedet Søk og Skriv og har også jobbet som koordinator for Skrivesenteret HVL Bergen (2017-2021). 
solveig.m.kavli@uit.no

Aurora Martine Waaktaar
Aurora er 23 år gammel og kommer fra Bardufoss. Hun har gjennomført en bachelor i engelsk språk og litteratur ved UiT og er nå i gang med en master i engelsk litteratur. Aurora er også i gang med en bachelor i bioingeniørfag. Hun gir tilbakemelding til studenter på bachelor og masternivå i akademisk skriving.

Hannah Amanda Lyche
Hannah er 27 år og er fra Harstad. Hun har et årsstudium i psykologi og er nå på 5. året i lektorutdanningen 8–13 med fagkombinasjonen engelsk og historie. Hun gir tilbakemelding til studenter på bachelor og masternivå i akademisk skriving. 

Tarjei Andersen
 Tarjei er 26 år og kommer fra Øksnes. Han har bachelorgrad i statsvitenskap fra UiT og er nå i gang med mastergrad i statsvitenskap. Han gir tilbakemelding til studenter på bachelor og masternivå i akademisk skriving.

 

Viktor Karlsen Hessen
Viktor er 25 år og er fra Harstad. Han har en bachelorgrad i engelsk og studerer engelsk litteratur på masternivå. Han gir tilbakemelding til studenter på bachelor og masternivå i akademisk skriving. 
Ansvarlig for siden: Kavli, Solveig
Sist oppdatert: 03.05.2023 15:44