Om oss

Akademisk Skrivesenter HSL - skoleåret 2019-2020:

Cathinka Dahl-Hambro

Cathinka Dahl Hambro har doktorgrad i irsk filologi/middelalderstudier og mastergrad i teologi. Hun er senterets faglige leder. Hun jobber hovedsakelig med Ph.D-kandidater og vitenskapelig ansatte som skriver på engelsk.

Kontor: SVHUM A 1022

 

 

Janine Tessem Strøm

Janine Tessem Strøm fokuserer sitt arbeid på institutt for språk og kultur (ISK), både på master- og bachelornivå. Har bachelorgrad i pedagogikk med fordypning i midtøstenstudier fra UiO. Mastergrad i Peace and Conflict Transformation fra UiT. Essayskriving fra Fagforfatterstudiet ved OsloMet.

Kontor: SVHUM A 1026

Lina fullførte sin bachelor i sosialantropologi, med fordypning i psykologi, ved NTNU. Hun holder nå på med sin mastergrad i sosialantropologi på UiT. Hjelper studenter på bachelornivå.  


 

Anja har en master i business creation and entrepreneurship. Hun fullfører nå en mastergrad i spesialpedagogikk ved UiT. Hjelper studenter på bachelor- og masternivå. 
Ansvarlig for siden:
Sist oppdatert: 06.12.2019 08:50

 

Bakgrunn

Skrivesenteret ble startet høsten 2014, først for studenter på høyere nivå som skriver på engelsk, og ble deretter utvidet med et pilotprosjekt i 2015 for å hjelpe studenter på lavere nivå, på norsk. Siden starten har skrivesenteret tilbudt en rekke kurs, i tillegg til å tilby studenter individuell skriveveiledning.

Akademisk Skrivesenter ved HSL - Rapport 2014-2017


skrivesenter@hsl.uit.no

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram