Nordnorske Europadager i Narvik: Infrastruktur i verdensrommet

Illustrasjons-/bannerbilde for Nordnorske Europadager i Narvik: Infrastruktur i verdensrommet

Vårt moderne samfunn er avhengig av en fungerende infrastruktur i verdensrommet.

Mye av vår kunnskap og satsning kommer fra felles europeisk arbeid gjennom EU og European Space Agency, ESA.

Professor Raymond Kristiansen ved UiTs fakultet for Ingeniørvitenskap og teknologi forsker på hvordan vi kan redusere sårbarhet og sikre at rommet forblir en bærekraftig ressurs for framtidige generasjoner. Du får høre om viktigheten av infrastrukturen og hva vi trenger å vite mer om for å sikre at den fungerer godt også i framtiden.

Velkommen til Nordnorske Europadager 2024 i Narvik - Mobilitet og infrastruktur!
Nordnorske Europadager er tilbake for tredje gang, og vi er glade for å kunne invitere deg til en spennende dag med fokus på infrastruktur og mobilitet i Nord-Norge!
Årets arrangement i Nordland vil finne sted i Narvik 24. oktober.
Hva kan du forvente?
Vi har satt sammen et variert program som tar for seg hvordan vi kan utvikle og forbedre infrastruktur og mobilitet i vår region med en Europeisk rød trå. Dette vil omfatte temaer som fremtidens transportløsninger, bærekraftig infrastrukturutvikling og mobilitet som driver for regional vekst.
Programmet inkluderer presentasjoner om bygging av ny jernbanelinje fra Finland til Nord-Norge, grensekryssende godstransport, og innovasjoner innen offentlige anskaffelser. Det vil være aktører fra blant annet North Sweden European Office, Innovasjon Norge, Rana Utvikling, NHO og mange flere!
Hvorfor bør du delta?
Du vil få innsikt i hvordan EU-politikk påvirker infrastruktur og mobilitet i Nord-Norge, lære om nye muligheter og løsninger som kan styrke din kommune eller bedrift, og delta i diskusjoner som kan forme fremtiden for vår region. Dette er en unik mulighet til å utvide ditt nettverk og være med på å bygge en mer bærekraftig og sammenkoblet fremtid for Nord-Norge.
Arrangementet er gratis og åpent for alle!
For mer informasjon om program og påmeldingen følg linken: https://www.northnorway.org/nordnorske-europadager/narvik/
Når: 24.10.24 kl 15.15–16.00
Hvor: Quality Hotel Grand Royal Narvik, rom: Stetind
Sted: Narvik
Målgruppe: Ansatte, Studenter, Gjester / eksterne, Inviterte
Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Espen Viklem Eidum
Legg i kalender