Eiermøte Framtidens Polhav og Go North

Eiermøte i Framtidens Polhav og Go North

Agenda:

  1. Formell sammenslåing. På bakgrunn av vedtak i styrene Go North og Framtidens Polhav bes alle eierinstitusjoner om å ta stilling til en formell sammenslåing av initiativene Go North (videreføring fase 2) og Framtidens Polhav, og om den enkelte institusjon ønsker å være med videre i et sammenslått initiativ.  
  2. Etablering av en eierstruktur. Det foreslås at et nytt konsortium etablerer en eierstruktur som møtes 1 gang hvert halvår med representasjon fra alle deltakende institusjoner i konsortiet.
  3. Oppnevning av et nytt styre, styreleder og ledergruppe. Eiermøtet utpeker følgende institusjoner til å utpeke hver sin representant til det nye styret: NP, NORCE, Nansensenteret, FNI, HI, Met, NTNU, UiB, UiO, UiT og SINTEF. Styret konstituerer seg selv, og velger leder og ledergruppe.
  4. Eiermøte ber styret utvikle en omforent finansieringsmodell og faglig prioriteringer. Eiermøte ber også det nye styret om å ta initiativ til et møte med NFR for å avklare den videre planen for utvikling av ett felles nasjonalt prosjekt.

 

Eiermøtet overlater til det nye styret å enes om navn på det nye sammenslåtte prosjektet. Inntil et nytt navn er vedtatt brukes navnet “Framtidens Polhav & Go North”.

Når: 02.04.24 kl 16.30–18.00
Hvor: Teams
Sted: Tromsø
Målgruppe: Studenter
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder:
Referat fra eiermøtet til GoNorth og Framtidens Polhav_2 april 2024_justert