Hopp til hovedinnhold

Hei studenter ved UiT!


Vil du bli UiT-ambassadør? Vi søker engasjerte studenter til våre aktiviteter for å rekruttere flere studenter fra hele Norge!

Vi ser etter deg som har et hjerte som banker litt ekstra for UiT Norges arktiske universitet, og som har lyst til å fortelle hvordan det er å være student hos oss.

Du kan søke på å bli UiT-ambassadør som drar på skolebesøk, eller bli en del av vårt UiTstudent-team. Synes du begge deler høres spennende ut, kan du selvfølgelig søke på begge!

«Å være med i UiTStudent har vært en kjempeGØY opplevelse! Både det å få jobbe med sosiale medier, få respons på det vi deler og ikke minst å få jobbe samme med de andre i teamet!»

— Ingrid

«Dette er den morsomste og mest lærerike jobben jeg har noen gang har hatt. Før turneén fikk vi grundig opplæring, og underveis reiser man sammen med utrolig mange engasjerte representanter fra de andre universitetene i landet. Jobben har gitt meg bekjente fra hele Norge og jeg har fått mye erfaring i å snakke foran andre mennesker. Disse bekjentskapene og erfaringene er av så stor verdi at jeg kommer til å ha de med meg resten av livet.»

— Petter

Skolebesøk


UiT Norges arktiske universitet samarbeider med de øvrige universitetene i Norge om å besøke videregående skoler over hele landet. Du skal markedsføre UiT og studentlivet generelt, og reiser i fellesskap med studenter fra andre universitet.


Om stillingen

Når du reiser på skolebesøk skal du markedsføre UiT. Dette innebærer å holde en presentasjon om UiT for avgangselever på én til to skoler per dag, stå på stand for å svare på oppfølgingsspørsmål etter presentasjonene, og svare på generelle spørsmål om studentlivet. Du reiser sammen med en gruppe som består av en representant fra hvert av de andre universitetene, som også markedsfører sine studietilbud. På reisen blir du en del av en sammensveiset gruppe, og tidligere ambassadører beskriver dette som en opplevelse for livet.

Reiseperioden er fra januar til mars 2020. Den enkelte reise varierer fra 1-3 uker, men vi tilpasser dette ut fra hva som passer deg. Overnatting og reise organiseres av UiT. Fastlønn etter avtale og reiseperiode.Vi søker deg som:

Er flink å formidle
Er glad i å møte nye mennesker
Har et hjerte som banker for UiT Norges arktiske universitet


Hvis du blir innkalt til intervju vil vi be deg om å presentere ditt studie på 5 minutter som en del av intervjuet.Hva får du:

Kurs i presentasjonsteknikk
Mulighet til å reise rundt til ulike videregående skoler i hele landet
Unik erfaring på CVen


Obligatorisk opplæring i oktober.


Søknadsfrist: 30. april 2019

UiTstudent


Er du aktiv i sosiale medier, og har en ekstra interesse for bilder og film, samt Instagram og Facebook? Da bør du bli en del av vårt UiTstudent-team, som skal fortelle om livet ved UiT i sosiale medier – både på og utenfor campus.


Om stillingen

Studentene som er med i UiTstudent skal formidle hvordan det er å være student, og dele fra hverdagen på lesesalen, forelesning eller fritidsaktiviteter. Du må ha en interesse for sosiale medier, og være glad i å formidle gjennom bilder og film. Du vil bli en del av et team som jobber sammen og kan samarbeide om oppgavene. Arbeidsoppgavene går ut på å poste på Facebook og Instagram, produsere innhold for kanalene, samt svare på henvendelser fra kommende studenter.

I tillegg må man påregne møter i teamene.

Studentene jobber svært fleksibelt avhengig av ønsket egeninnsats, og stillingen varierer fra 5–25 timer per måned. Lønn på timesbasis.

Vi oppfordrer studenter ved alle våre studiesteder om å søke!Vi ser etter deg som:

Kan ta temperaturen på studentlivet i byen du bor i
Er god til å formidle i sosiale medier
Er god på bilder og/eller film
Kjenner godt til hva som skjer på UiT, og/eller eget fakultet
Har gode samarbeidsegenskaperHva får du:

Delta på spennende kurs og foredrag
Relevant erfaring på CVen
Meget fleksibel arbeidshverdag


Oppstart i august ved semesterstart.


Søknadsfrist: 30. april 2019

Vil du søke?


I helhetsvurderingen av søkerne vil det bli lagt vekt på personlig egnethet, herunder formidlingsevne og gode samarbeidsegenskaper.

Det vil også bli tatt hensyn til de allerede ansatte studentambassadørene samt hvilket studie, studiested og studieår disse tilhører.

For å kunne søke er det et minimumskrav å ha betalt semesteravgift og være registrert student ved UiT i tiden som UiT-ambassadør, samt beherske norsk flytende skriftlig og muntlig.

Send CV og søknad, og husk å spesifiser hvilken av stillingene du søker på, og om du søker på begge to:

rekruttering@uit.no


Søknadsfrist: 30. april 2019


For spørsmål - kontakt Stine-Marie Andreassen, stine-marie.andreassen@uit.no, tlf 77 64 45 96 ved Seksjon for studentrekruttering, marked og grafiske tjenester.