Bli historisk med UiT B.I.L Narvik!

Lyst til å røre på deg i selskap med gode kolleger eller medstudenter ved UiT i Narvik? Da gjør du som gjengen på bildet; møter opp på medlemsmøte og påfølgende årsmøte i nystiftede UiT Bedriftsidrettslag Narvik onsdag.

Eidum, Espen Viklem
Publisert: 11.02.18 00:00 Oppdatert: 11.02.18 14:42
Narvik

- Møt opp og meld deg inn, oppfordrer (fra venstre) Wenche Berg Kvernelv, Arild Steen, Asbjørn Førlie, Kjell Birger Hansen og Christina Solberg i interimsstyret i helt ferske UiT B.I.L. Narvik. Onsdag er det medlemsmøte og årsmøte i UiT Narviks bedriftsidrettslag. Foto: Espen Dalmo
Alle med interesse for trim og aktiviteter - både ansatte og studenter ved UiT i Narvik - er hjertelig velkomne. Du vil få høre mer om hvilke aktiviteter som er foreslått i tiden fremover samt hva du kan få ut av et medlemskap i bedriftsidrettslaget.

- Vi har ikke hatt et bedriftsidrettslag tidligere, så her har de som møter opp til medlemsmøtet og lagets første årsmøte muligheten til å bli historiske, sier Arild Steen, leder i idrettslagets interimsstyre.
Under medlemsmøtet blir det blant annet en gjennomgang av forslag til kommende aktiviteter, som skismørekurs og skidag. Av mulige aktiviteter ellers nevnes turorientering, orienteringskurs med kart og GPS og kajakkurs, trening i arbeidstiden samt opprettelse av forskjellige idrettsgrupper. Under møtet bfår du også anledning til å tegne medlemskap i UiT B.I.L Narvik. I etterkant av medlemsmøtet avvikles årsmøte med blant annet valg av styre.

Sted: E1280
Tid: Onsdag 14. februar mellom 13.00 og 14.00

Årsmøtedokumenter er delvis klare og publiseres fortløpende på intranett:
https:// universitetetitromso-my.sha repoint.com/:f:/g/ personal/afo036_uit_no/ Ep0bV64azB1Gj9ooIJ_75YgBwGN I6Y8dpUWMsz8nymyrLg

Eidum, Espen Viklem
Publisert: 11.02.18 00:00 Oppdatert: 11.02.18 14:42
Narvik
Vi anbefaler