Se foredragene fra Avdeling for ITs Åpen fagdag

Den aller første åpne fagdagen til ITA ved UiT ble tatt imot med stor interesse både internt ved UiT og eksternt. Her finner du foredragene fra Åpen fagdag 2016.
Bersås, Sølvi
Publisert: 07.12.16 00:00 Oppdatert: 25.01.17 12:19
Tromsø Alta Hammerfest Kirkenes Harstad Narvik

Foredragene tilgjengelige som pdf og video

IT-direktør Ørsje på Åpen fagdag
IT-direktør Stig Ørsje ønsker velkommen til ITAs Åpen fagdag 2016. Foto: Thilo Bub

IT-direktør Stig Ørsje kunne ønske en nesten fullsatt auditorium velkommen, hvorav den ene halvparten var fra UiT, fra andre enheter og leverandører, og den andre halvparten var ansatte ved ITA. - Det skjer mye spennende rundt IT ved universitetet nå, og da syntes vi det var veldig riktig å ha denne dagen sammen med dere, fortalte Ørsje tilhørerne. 

Ørsje fortsatte med å fortelle at bakteppet for dagen er Digitaliseringsstrategi for UiT Norges arktiske universitet. Gjennom Veikart for Avdeling for IT, fikk ITA et direkte studentoppdrag og hovedfokuset skulle dreie mot kjernevirksomheten og skape mer verdier der. ITAs ansvar for drift og ansattes muligheter videreføres som tidligere. 

Det er flere som har spurt oss ved ITA om foredragene har blitt lagt ut. Nedenfor finner omtrent alle foredragene både som pdf og video i samme rekkefølge som i programmet for fagdagen. 

Nora MacLaren ved ITA ved den interaktive skjermen.
Nora MacLaren ved ITA veileder i ulike konkurranser, puslespill og gjestebok på den interaktive skjermen deltakerne på Åpen fagdag kunne bruke i vrimlearealet. Foto: Thilo Bubek

Foredragene fra Åpen fagdag: 

Ha en fin førjulstid! Foto: Johnny Bakkevold

Bersås, Sølvi
Publisert: 07.12.16 00:00 Oppdatert: 25.01.17 12:19
Tromsø Alta Hammerfest Kirkenes Harstad Narvik
Vi anbefaler