Utveksling til ny partnerinstitusjon i Sør-Korea

Høst 2015 har UiT sendt 2 studenter fra BFE-fakultetet til en ny partner i Sør-Korea, Solbridge International School of Business. Student Jens Haug kom hjem med mange nye inntrykk og erfaringer samt en pris i Sobridges International Business Case Competition. UiT gratulerer!
Vogel, Ute
Publisert: 05.02.16 00:00 Oppdatert: 05.02.16 15:56
Tromsø

Jens Haug, 3. fra høyre, vant Solbridges International Business Case Competition. UiT gratulerer!

Mitt utvekslingsopphold i Sør-Korea

Jeg heter Jens Haug og studerer nå siste semester på en bachelorgrad i «Ledelse, Innovasjon og Marked» på UIT. På høstsemesteret var jeg på utveksling, og Solbridge International School of Business i Sør-Korea var plassen jeg dro til. Det var et opphold spekket med mange flotte opplevelser og mange interessante mennesker.

Studieopplegget var annerledes enn hva jeg var vant til. Alt du gjør i løpet av semesteret teller på karakteren – oppmøte, deltakelse, quiz, eksamener etc. Resten av tiden ble brukt på reising, og å knytte bånd med medstudenter. Det var folk fra hele verden på dette universitetet – Mexico, Brasil, Nederland, Spania, Frankrike, Zimbabwe, Sør-Afrika, Kazakhstan, Russland, Indonesia, India, Kina osv.

Korea er en forholdsvis ny nasjon, med en ganske brutal nyere historie (se Koreakrigen). Likevel bærer kulturen preg av historie fra nesten 1000 år tilbake i tid. Landet som er fullt up-to-date når det gjelder teknologi. Det er her du finner den raskeste internett-hastigheten. Alt i alt, en fantastisk opplevelse, med mye personlig utbytte med tanke på personlig utvikling. Anbefales sterkt!

Hvis du ønsker å se oppholdet gjennom andre øyne, så se videobloggen til en nederlender jeg var mye med der borte. Han video-logger på engelsk. Se fra og med vlog #17. Her er link: https://www.youtube.com/channel/UCd7o9_xEaniMZxwZ1U4QgTQ/videos

Se noen bilder fra oppholdet her:
https://goo.gl/photos/tmu6cuMKCoKFkYf8A


 

Vogel, Ute
Publisert: 05.02.16 00:00 Oppdatert: 05.02.16 15:56
Tromsø
Vi anbefaler