Holder foredrag om psykisk helse

Alta kommune inviterer ansatte og studenter på campus Alta til foredrag med divisjonsdirektør Arne Holte fra Folkehelseinstituttet. Tema er psykisk helse.
Andersen, Elisabeth
Publisert: 29.09.15 00:00 Oppdatert: 29.09.15 09:33

I invitasjonen skriver kommunen; "Alle har lett for å forstå at noen med en brekt fot, forstuet arm eller hjernerystelse ikke kan komme på jobb. Man ser at vedkommende er syk. Vi ser derimot ikke om en person kan ha det vanskelig når det gjelder det psykiske planet. Vi trenger alle en bevisstgjøring om dette temaet. En svært stor del av sykefraværet skyldes psykisk helse.

Hvordan forebygger vi i Alta best mulig den psykiske helsen til oss selv og våre innbyggere? Er det sant at absolutt ALLE avdelinger kan bidra til å bedre folks psykiske helse?

Det går ikke an å understreke nok hvor treffende og nødvendig det er for at så mange som mulig å få dette med seg. Det handler om å forstå vår egen og andres livskvaliteter, både i et HMS perspektiv og bedring av selvfølelse. Derfor inviteres absolutt alle ansatte i Alta kommune til foredraget.

Arne Holte foreleser for oss i Alta torsdag 15. oktober i Kultursalen fra kl. 1200. Foredraget vil ta cirka 2 timer +.

Arrangør: Folkehelsegruppa og Nærværsteamet med støtte fra NAV Arbeidslivssenter og Verdensdagen for psykisk helse. Du kan lese mer om markering av Verdensdagen for Psykisk helse her: http://www.verdensdagen.no/

Årets tema handler om at vi skal akseptere hverandre i større grad som vi er – både oss selv og kollegaer. Samtlige avdelinger oppfordres til å markere verdensdagen for psykisk helse som er 10. oktober 2015.

PÅMELDING: https://www.survey-xact.no/LinkCollector?key=5F4C7N54329K

Påmelding er åpen kun ut september."

Andersen, Elisabeth
Publisert: 29.09.15 00:00 Oppdatert: 29.09.15 09:33
Vi anbefaler