Bjørn Tore Nystrand
Professor
Bjørn Tore Nystrand,
Svein Ottar Olsen
:
Relationships between functional food consumption and individual traits and values: A segmentation approach
Bjørn Tore Nystrand,
Svein Ottar Olsen,
Ana Alina Tudoran
:
Individual differences in functional food consumption: The role of time perspective and the Big Five personality traits
Bjørn Tore Nystrand,
Svein Ottar Olsen
:
Consumers’ attitudes and intentions toward consuming functional foods in Norway
Jan Emblemsvåg,
Nina Pereira Kvadsheim,
Jon Halfdanarson,
Matthias Koesling,
Bjørn Tore Nystrand,
Jan Sunde
m.fl.:
Strategic considerations for establishing a large-scale seaweed industry based on fish feed application: A Norwegian case study
Gro Marit Grimsrud,
Bjørn Tore Nystrand
:
Gender gaps on board and on shore: why women gain less from working in the fisheries
Orkana Forlag 2018
Bjørn Tore Nystrand,
Mark Pasquine
:
Consumer preferences for cod fillet determined by conjoint analysis : An exploratory study with Norwegian consumers
Margareth Kjerstad,
Erik Olav Gracey,
Bjørn Tore Nystrand,
Wenche Merete Emblem Larssen
:
Norwegian spring-spawning herring by-products for human consumption: Product and market developement
Orkana Forlag 2016
Bjørn Tore Nystrand,
Kari Lisbeth Fjørtoft
:
Evidence of attitude change through taste experience in 10–19 year-olds
Food Quality and Preference 2015 DOI
Bjørn Tore Nystrand
:
Fish attitudes and motives for food choice among students
Orkana Forlag 2015
Bjørn Tore Nystrand,
Mariya Ilieva Palikarska,
Miroslava Atanassova
:
Antecedents of consumer evaluation and consumption of sea cucumber foods: A cross-country comparison
2022
Celine Rebours,
Gaspard Philis,
Erik Olav Gracey,
Lars Christian Gansel,
Nina Pereira Kvadsheim,
Jon Halfdanarson
m.fl.:
PRODUCTION OF PROTEINS FOR AQUAFEED FROM SEAWEED: A NORWEGIAN CASE STUDY
2021 PROSJEKT
Svein Ottar Olsen,
Bjørn Tore Nystrand
:
Antecedents of consumer evaluation and consumption of functional food
UiT Norges arktiske universitet 2021 FULLTEKST
Bjørn Tore Nystrand
:
Kvantitative metoder 2
2019
Celine Rebours,
Nina Pereira Kvadsheim,
Matthias Koesling,
Jon Halfdanarson,
Bjørn Tore Nystrand,
Jan Sunde
m.fl.:
Strategic, economic and environmental perspectives to establish a Seaweed industry in Norway
2019
Bjørn Tore Nystrand
:
Kvantitative metoder
2019
Gøril Groven,
Maria Sandsmark,
Bjørn Tore Nystrand,
Sølve Mikal Nerland
:
Kompetanse og kompetansebehov i bibliotekene i Møre og Romsdal
2019 FULLTEKST
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Bjørn Tore Nystrand
:
Sjømat til turister i Møre og Romsdal
2019
Celine Rebours,
Jan Sunde,
Bjørn Tore Nystrand
:
HOW SUITABLE IS SEAWEED AS AN INGREDIENT IN SALMON FEED? THE FEED INDUSTRY'S PERSPECTIVE
2019
Bjørn Tore Nystrand,
Inga Marie Aasen,
Matthias Koesling,
Åshild Krogdahl,
Jorunn Skjermo,
Rasa Slizyte
m.fl.:
Hvor egnet er makroalger som proteinkilde til laks?
2018
Bjørn Tore Nystrand,
Margareth Kjerstad
:
Regional verdiskaping og sysselsetting i sjømatnæringen
2018
Lovise Kvalsund Otterlei,
Bjørn Tore Nystrand
:
Utdanningstilbodet på Vestlandet - sett i lys av behov i leverandørindustrien til sjømatnæringa
2018
Bjørn Tore Nystrand,
Sølve Mikal Nerland,
Gøril Groven
:
Kompetanse og kompetansebehov i bibliotekene i Møre og Romsdal
2018
Marte Fanneløb Giskeødegård,
Bjørn Tore Nystrand
:
Kvinner i ledelse i Møre og Romsdal
2017
Celine Rebours,
Marianne Rabben Kjøde,
Erik Olav Gracey,
Audny Hellebø,
Beate Julie Thu,
Bjørn Tore Nystrand
:
Norwegian Integrated Multi-Trophic Aquaculture (IMTA) from pilot-scale to a profitable industry
2017
Lovise Kvalsund Otterlei,
Bjørn Tore Nystrand
:
Kunnskap relatert til kvinner, rekruttering og Ålesundregionens attraktivitet
2017
Bjørn Tore Nystrand,
Mark Pasquine
:
Sjøfryst torskefilet: Forbrukerundersøkelse om fisk generelt og torskefilet spesielt
2017
Lovise Kvalsund Otterlei,
Bjørn Tore Nystrand
:
Åpne dører? Om samarbeid mellom studenter og marint næringsliv
2017
Lovise Kvalsund Otterlei,
Bjørn Tore Nystrand
:
Evaluering av marin student-bootcamp
2017
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Bjørn Tore Nystrand
:
Produkt- og markedsutvikling for klippfisk i Brasil
2017
Bjørn Tore Nystrand
:
Pakk smått! Det er rådet frå forskarane til fiskarane
06. januar 2017
Wenche Merete Emblem Larssen,
Bjørn Tore Nystrand
:
Hvordan synliggjøre kvalitet på sjøfryst filet
2017
Bjørn Tore Nystrand
:
Sjøfryst torskefilet: Resultater fra en forbrukerundersøkelse om fisk generelt og torskefilet spesielt
2017
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Bjørn Tore Nystrand
:
Produkt- og markedsutvikling for klippfisk i Portugal
2016
Bjørn Tore Nystrand
:
Hva utgjør i dag de største handelsmessige hindringene for en «fri» fiskehandel,
og sinker dette utvikling av nye produkter i norsk industri?
2016
Bjørn Tore Nystrand,
Erik Olav Gracey,
Ann Helen Hellevik
:
Forutsetninger for norsk eksport av convenienceprodukter av saltfisk og klippfisk
2016
Bjørn Tore Nystrand,
Lovise Kvalsund Otterlei,
Liv Guri Velle
:
Markedet for mat med spesielle egenskaper i Møre og Romsdal
- En studie av utfordringer og muligheter i salgsleddet
2015
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Bjørn Tore Nystrand,
Ingebrigt Bjørkevoll,
Steven B. Jensen,
Rune Stave,
Per Ketil Uggedal
:
Produktkartlegging og differensieringsstrategier for ulike langeprodukter
2015
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Bjørn Tore Nystrand
:
Produkt- og markedsutvikling for saltfisk i Spania
2015
Bjørn Tore Nystrand,
Finn Ove Båtevik
:
Ung i Møre og Romsdal: Samanstilling av resultat frå tre undersøkingar blant ungdommar i vidaregåande opplæring
2015 FULLTEKST
Gro Marit Grimsrud,
Bjørn Tore Nystrand,
Lovise Kvalsund Otterlei
:
Hva betyr kjønn og kompetanse for hva fiskere gjør når de går i land? En kartlegging av hvorfor kvinner og menn forlater fiskeflåten og hvor attraktiv fiskerikompetansen er på land
2015 FULLTEKST
Bjørn Tore Nystrand,
Paul Jacob Helgesen,
Lovise Kvalsund otterlei,
Wenche Merete Emblem Larssen,
Roger Bergset
:
PRODUKTAPPLIKASJONER OG MARKEDSPERSPEKTIVER FOR UMODEN SILDEROGN
Bjørn Tore Nystrand
:
Norway
2014 FULLTEKST
Roger Bergset,
Bjørn Tore Nystrand,
Wenche Merete Emblem Larssen
:
Definering og konkretisering av de mest nærliggende mulighetene innenfor produkter, markeder og anvendelsesområder for umoden silderogn
2014
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Bjørn Tore Nystrand
:
Unge konsumenter vil ha sjømat!
Norsk Sjømat 2014
Margareth Kjerstad,
Wenche Merete Emblem Larssen,
Bjørn Tore Nystrand
:
Produkt- og markedsutvikling for restråstoff av NVG-sild til konsum
2014
Bjørn Tore Nystrand,
Kari Lisbeth Fjørtoft
:
Relationship between parent-child dyads in seafood consumption, attitudes and preferences
2014
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Astrid Kari Woll,
Snorre Bakke,
Bjørn Tore Nystrand
:
Optimal kvalitet på kamskjell fra fangst til marked
Norsk Sjømat 2013
Snorre Bakke,
Bjørn Tore Nystrand
:
Kongsnegl - En ettertraktet uutnyttet ressurs
Norsk Sjømat 2013
Bjørn Tore Nystrand,
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Marianne Lindhjem Staurset
:
Evidence of attitude change through direct experience
2013 DATA
Bjørn Tore Nystrand,
Kari Lisbeth Fjørtoft,
Marianne Staurset
:
Barn og ungdoms matpreferanser og holdninger til fisk
2013 FULLTEKST
De 50 siste resultatene fra Cristin vises på siden. Se alle arbeider i Cristin her →