Nyheter fra Universitetet i Tromsø

Anne-ski-mini.jpg
19.04.15 - Nyhetssak:
UiT-rektor Anne Husebekk oppfordrer alle ansatte til å være fysisk aktive. Nå har hun meldt seg inn i bedriftsidrettslaget ved UiT.
Tromsundersøkelsen ingress.jpg
17.04.15 - Nyhetssak:
Tromsø kommune, Næringsforeningen og UiT går sammen om en felles dugnad for Tromsøundersøkelsen. Dette gjør de ved å oppfordre ansatte til å bidra i arbeidstida.

COLOURBOX7442504.jpg
16.04.15 - Nyhetssak:
Stadig mer forskning ved UiT blir gjort tilgjengelig gjennom Open Access-løsninger. Nå kan et nytt vitenskapelig magasin ved UiT leses gratis på nett.
Map Svalbard_Knipovich Ridge_ingress.jpg
16.04.15 - Nyhetssak:
Et reservoar av abiotisk metan har blitt oppdaget i Polhavet. Det betyr at det er mer av klimagassen fanget under havbunnen enn man tidligere trodde.
IMG_1874 crop-red.jpg
15.04.15 - Nyhetssak:
– UiT og Norut har lyktes med å bygge opp et forskningsmiljø i verdensklasse, sa statsråd Elisabeth Aspaker da hun åpnet Arktisk senter for ubemannede fly i Ny-Ålesund.
Andi Weydahl2_ingress.jpg
15.04.15 - Nyhetssak:
Har de lyse sommernettene i nord, mørketiden - og til og med det flammende nordlyset - noe å si for våre fysiske prestasjoner? Det forsøker professor Andi Weydahl å finne ut av.
salat.jpg
14.04.15 - Nyhetssak:
Riktig kosthold kan redde liv. Likevel er det skrikende mangel på kliniske ernæringsfysiologer nord i landet.
SvalbardLifeCover.jpg
14.04.15 - Nyhetssak:
På årets International Design Awards i USA vant UiT-designer og fotograf Rudi Caeyers gullprisen i design for boka Svalbard Life.
nettmøte.jpg
14.04.15 - Nyhetssak:
Fortsatt ikke bestemt deg for hva du skal studere til høsten? Du har ennå litt tid fram til søknadsfristen 15. april!
Norut_ingress_hangar_settfraCryowingmicro_KSJ-750x500_web.jpg
14.04.15 - Nyhetssak:
Arktisk senter for ubemannede fly (ASUF) blir i dag offisielt åpnet i Ny-Ålesund.
Astrid_Carlsen
13.04.15 - Nyhetssak:
Hvordan fungerer egentlig Wikipedia? Det kan du få svar på, når Wikipedia-akademiet arrangeres ved UiT torsdag og fredag i neste uke.
ChristineDybwad_dykkingQuad.jpg
13.04.15 - Nyhetssak:
Christine Dybwad har funnet en måte å kombinere en stor interesse for biologi med sin dykkehobby: marinbiologistudier ved UiT Norges arktiske universitet.
Culture_49_2_D_ingress.jpg
13.04.15 - Nyhetssak:
I støvkornstørrelse surrer de hvileløst rundt inni vannsøyler på et nakent kjølerom. Men forstørrer man de små kornene 400 ganger ser man inn i en faregerik og underfundig verden.
Jørgen Eriksen.jpg
10.04.15 - Nyhetssak:
Jørgen Eriksen valgte idrettshøgskolen fordi han er idrettsutøver. Studiene har bidratt til å gjøre ham mer allsidig. – Jeg har hatt så mye utbytte av studiene, sier han. Han er en av mange som satser på idrett gjennom studier.
RUNE KVADRAT 073A9996 copy copy.jpg
10.04.15 - Nyhetssak, Forskningssak:
Tenåringstrass og dårlig vær kunne være nok til at ungjenter ble anklaget for hekseri og brent på bålet i Finnmark.
far_og_barn.jpg
10.04.15 - Nyhetssak:
Hva er hemmeligheten til at noen mestrer omfattende kriser og problemer uten å pådra seg psykologiske mén?
nettmøte.jpg
09.04.15 - Nyhetssak:
Onsdag 8. april hadde vi nettmøte om studier ved UiT på vår Facebook-side. Er det noe du lurer på? Kanskje finner du svaret her!
1-15 av 45 | Neste 15 Siste 15 | Arkiv

Publikasjoner:
Magasinet Labyrint Magasinet Ottar Podium - FoU-magasin fra Det kunstvitenskapelige fakultet Studentavisen Utropia

Finn nyhetssak:

UiT på twitter