Nyheter fra Universitetet i Tromsø

31.10.14 - Nyhetssak:
UiT har i dag svart på oppdraget fra Kunnskapsdepartementet om framtidig struktur i høyere utdanning.
kjelstrup_brun_crop.jpg
31.10.14 - Nyhetssak:
De var med på å gjøre de første oppdagelsene som førte til årets Nobelspris i medisin. Nå bygger de opp sitt eget forskningsteam i Tromsø.

Foto: Lars Åke Andersen
30.10.14 - Nyhetssak:
– Gjennom disse undersøkelsene får vi unik kunnskap om folkesykdommer, livsstilssykdommer, helse og forebygging.
Halloween_gresskar_COLOURBOX5045817.jpg
29.10.14 - Nyhetssak:
Gresskar, godteri og hekser. Her får du svarene på alt som har med Halloween å gjøre.
SFU_forside.png
29.10.14 - Nyhetssak:
Senter for fremragende utdanning (SFU) har fått sitt eget magasin. Målet er at det skal inspirere til enda bedre undervisning.

Finnmarkspakken 72 crop.jpg
29.10.14 - Nyhetssak:
Medisinstudenter ved UiT vil få mulighet til å ta siste del av utdanningen i Finnmark.
– Fantastisk, sier leder ved Nasjonalt senter for distriktsmedisin.
Maja-Lisa+Løchen-72.jpg
28.10.14 - Nyhetssak:
Professor Maja-Lisa Løchen er en av UiTs fremste formidlere. Det har gjort henne til en tydelig nasjonal stemme med politisk gjennomslagskraft.
Breivang2.jpg
28.10.14 - Nyhetssak:
UiT har startet utbyggingen av Handelshøgskolens nye storstue Breivang. Ny gangbru over Tverrforbindelsen blir det også.
kne.jpg
23.10.14 - Nyhetssak:
I en kåring av verdens beste vitenskapelige publiserte studier innen fysioterapi, finner vi studien til førsteamanuensis Odd-Egil Olsen.
gravstein crop.jpg
22.10.14 - Nyhetssak:
Hvert år dreper blodpropp over en halv million mennesker i Europa. Likevel vet de fleste lite om sykdommen.
Finnmarksløpet2.jpg
21.10.14 - Nyhetssak:
UiT blir elitesamarbeidspartner i vinterens vakreste eventyr i Finnmark. Rektor signerte avtalen tirsdag.
BårdFjukstad400.jpg
20.10.14 - Nyhetssak:
Meteorolog Bård Fjukstad har utviklet et system for svært detaljert værmelding, der informasjon om vær og vind kan beregnes på din egen datamaskin eller mobiltelefon.
PST.jpg
20.10.14 - Nyhetssak:
Hva er dine perspektiver på utviklingen i Nord-Norge? Nå får UiT-studenter sjansen til å møte næringsminister Monica Mæland på Næringslivsdagen Nord 27. november.
UiT med labyrinten.jpg
16.10.14 - Nyhetssak:
Universitetsstyret vedtok torsdag at UiT skal arbeide for en fusjon med Høgskolen i Narvik (HiN). Også andre institusjoner i nord ønskes velkommen for fusjonssamtaler.
Anne Britt Flemmen og Siv Elen Kraft_Ingress_Fotokredit_KILDEN.jpg
16.10.14 - Nyhetssak:
– Vi vil ha forskere fra flere fag på banen, ikke bare humanister og samfunnsvitere, melder Siv Ellen Kraft og Anne Britt Flemmen, som snart overtar redaktørskapet for Tidsskrift for kjønnsforskning.
celsiusjpg.jpg
16.10.14 - Nyhetssak:
Dør du av nedkjøling, har du likevel en god sjanse til å overleve.
15.10.14 - Nyhetssak:
NRK Nordnytt melder at styret ved Høgskolen i Harstad med seks mot fem stemmer har  bestemt at de vil slå seg sammen med UiT.
1-15 av 45 | Neste 15 Siste 15 | Arkiv

Publikasjoner:
Magasinet Labyrint Magasinet Ottar Podium - FoU-magasin fra Det kunstvitenskapelige fakultet Studentavisen Utropia

Finn nyhetssak:

UiT på twitter