Nyheter fra Universitetet i Tromsø

sjakk illustrasjon kvadratisk.jpg
23.04.14 - Nyhetssak:
Studenter ved UiT Norges arktiske universitet får en unik mulighet til å jobbe med Sjakk-OL. Kun de kan søke på de ti ledige internshipstillingene. Men i tillegg søker Sjakk-OL frivillige som kan bidra noen dager under det som er Norges største sportsarrangement i 2014.
Amerikanse elever crop.jpg
23.04.14 - Nyhetssak:
– Da vi fortalte medstudentene at vi skulle til Tromsø, var det mange som sa at de også ville.

spiral.jpg
22.04.14 - Nyhetssak:
”Det er sannsynlig at resultatene av denne studien vil påvirke praksis over hele verden” skriver redaktøren i fagtidsskriftet BJOG etter å ha publisert kreftforskning fra Tromsø.
Labyrint_cover_hungersnød_ingress1.jpg
17.04.14 - Nyhetssak:
1814 er kalt et mirakelår, men krigsårene i forkant er svært harde for befolkningen i Nord-Norge. I mangel på mat spiser folk mose og malte fiskebein, og tusenvis bukker under av sult og sykdom.
barn på ski kvadrat.jpg
15.04.14 - Nyhetssak:
Willy-Tore Mørch mener det er galt å tvinge barn med på skitur i påskeferien.
nattsvermeren.jpg
14.04.14 - Nyhetssak:
Påsken er høysesong for blodig krim. Hva er det som gjør at vi blir så dratt mot ting vi egentlig frykter?
Sykepleier kvadratisk.JPG
11.04.14 - Nyhetssak:
Verken Charlotte Småbach eller Martin Bratuz vil ha problemer med å få seg jobb etter endte studier. De har nemlig valgt å bli sykepleiere. – Det er et givende yrke, sier Charlotte.
Norges_grunnlov_av_4._november_1814,_forsiden_ingress.jpg
11.04.14 - Pressemelding:
Ekspertliste for journalister i forbindelse med Grunnlovsjubileet 1814-2014.
hestehode (640x426).jpg
11.04.14 - Nyhetssak:
Ved Steintjørna i Øvre Pasvik har arkeologane grave fram ein stor buplass med nokre særmerkte funn. Mellom anna to hestehovud i bronse.
Snøskuter1 crop.jpg
11.04.14 - Nyhetssak:
Ulykker og risiko i forbindelse med skuterkjøring er sjeldent et tema blant ungdom. Ungdom i Kautokeino mener at ulykker kan begrenses ved at man tidlig lærer seg å beherske skuteren.
Eva Joly
10.04.14 - Nyhetssak:
EUs krav om fangstsertifikat for all fisk som landes og importeres til Unionen, har redusert flommen av IUU-fisk (Illegale, uregulerte og urapporterte fangster) som truet markedet for noen år siden. Men mange importører foretrekker fortsatt “svartfisk” fordi den er billigere og gir større lønnsomhet.
Sophia Loksa crop.jpg
10.04.14 - Nyhetssak:
Lærer man best ved å prøve og feile, eller ved å pugge teori? Medisinstudent Sophia Løksa er ikke i tvil etter å ha deltatt på en katastrofeøvelse. – Jeg gjør aldri de feilene igjen!

Studiekatalogen2014-Side-01.jpg
09.04.14 - Nyhetssak:
Husk at 15. april er siste frist til å søke opptak til høyere utdanning. Her kan du lese hvilke studier UiT Norges arktiske universitet kan tilby.
oljesøl_ingress_COLOURBOX2186324.jpg
09.04.14 - Nyhetssak:
Fra høsten 2014 kan du ta et nytt studium ved UiT: Arktisk forurensningsbiologi og forvaltning. Da får du kunnskap og kompetanse på den mest alvorlige avfallshåndteringa i arktiske strøk.
Økonomistudenter i Finnmark
09.04.14 - Nyhetssak:
Økonomiutdanning åpner mange dører i arbeidslivet. Nå kan man også bli siviløkonom i Finnmark ved campusen i Alta. Nina Tsyboulskaia er en av de som er veldig fornøyd med studievalget.
Kretskort.jpg
09.04.14 - Nyhetssak:
Åge Kvalnes har arbeidet med å utvikle et system for å overvåke og fordele ledig maskinkapasitet på datamaskiner.
turisme-ingress.jpg
09.04.14 - Nyhetssak:
Forskingsprosjektet "Reason to return" lyser no ut heile 8 mastergradsstipend. Gjennom eit nært samarbeid med næringslivsaktørar og forskarar vil studentane få eit breitt nettverk rundt masterarbeidet sitt.
1-15 av 44 | Neste 15 Siste 14 | Arkiv

Publikasjoner: