Nyheter fra Universitetet i Tromsø

torsk_ingress.jpg
19.09.14 - Pressemelding:
Bilete frå nordnorsk kysthistorie gjennom fleire tusen år på Universitetsbiblioteket.
Forskningteltet3.jpg
18.09.14 - Nyhetssak:
Forskerne våre gleder seg til å møte voksne og barn under Forskningsdagene i Troms og Finnmark. Klimakommunikasjon er i fokus.

Monica Kristensen.jpg
18.09.14 - Nyhetssak:
Kannibalisme, homoseksualitet og selvmord ble aldri snakket om blant polarheltene. Men alle aksepterte det.
Antonio.jpg
18.09.14 - Nyhetssak:
Selv er hun frelst allerede. I løpet av neste halvannen uke håper rektor Anne Husebekk at også resten av Tromsøs befolkning skal bli hekta på forskning.
Bamsesykehus - kvadratisk bilde forskningsdagene.jpg
17.09.14 - Nyhetssak:
Forskningstorget er tilbake i Hammerfest med masse aktiviteter for hele familien. Sykepleierstudentene vil blant annet arrangere bamsesykehus. Det blir også foredrag og utstilling, samt stands. Tema for forskningstorget er kommunikasjon, helse og innovasjon i rurale strøk.
Faust400.jpg
17.09.14 - Nyhetssak:
Johan Faust har funnet ut at sedimenter fra fjordbunnen kan være godt egnet til å rekonstruere historiske klimatiske svingninger.
Thrina Loennechen crop.jpg
15.09.14 - Nyhetssak:
Selv om institutt for farmasi (IFA) fikk mye skryt for sine første 20 år på jubileumsfeiringen fredag, er instituttleder Thrina Loennechen mest opptatt av de neste 20 årene.
mindfulness.jpg
12.09.14 - Nyhetssak:
Stressa studenter som har fått kursing i mindfulness blir snillere med seg selv.
hval_andenes_juli14 (640x640).jpg
11.09.14 - Nyhetssak:
Kva slags utfordringar og moglegheiter kjem til syne for menneske og natur når turisme spelar ei stadig viktigare rolle i Arktis?

virtuelt kamera2_ingress.jpg
11.09.14 - Nyhetssak:
Flere tusen studenter var innom vel 100 stands i Teorifagbygget under Arbeidslivsdagen ved UiT.
Filseth.jpg
11.09.14 - Nyhetssak:
En unik regional veileder for håndtering av hypotermi skal alle mytene til livs.
Tromsøbibliotekogbyarkiv.jpg
08.09.14 - Nyhetssak:
Språk er sjølvsagt ein raud tråd under Forskingsdagane i år, når hovudtemaet er kommunikasjon.
Sofie og Martine_ingress.jpg
04.09.14 - Nyhetssak:
– Vi er veldig fornøyde, sier både studenter og ansatte. Teknologibygget har vært på ønskelista til de ansatte siden slutten av 70-tallet.
View-from-Mt-Storsteinen-print.jpg
03.09.14 - Nyhetssak:
UiT har gjort seg bemerket i hele verden med sin unike helseforskning på Tromsøs befolkning. Nå starter de opp igjen, og trenger 30 prosjektmedarbeidere.
Studenter ser i brosjyre Adecco.jpg
03.09.14 - Nyhetssak:
UiT vil knytte studenter og arbeidslivet enda nærmere hverandre, og ser fram til Arbeidslivsdagen 11. september
Superpappa crop.jpg
01.09.14 - Nyhetssak:
– Du er den beste eksperten på ditt barn. Alle foreldre gjør feil, og barn tåler litt prøving og feiling.
D-vitamin.jpg
29.08.14 - Nyhetssak:
D-vitaminet soler seg i sitt gode rykte. Skjelettet er avhengig av det, og det sies at vitaminet også reduserer kreftrisiko, MS og tidlig død. Men er det sant?
1-15 av 44 | Neste 15 Siste 14 | Arkiv

Publikasjoner:
Magasinet Labyrint Magasinet Ottar Podium - FoU-magasin fra Det kunstvitenskapelige fakultet Studentavisen Utropia

Finn nyhetssak:

UiT på twitter