Nyheter fra Universitetet i Tromsø

KARI 073A6833 copy.jpg
28.03.15 - Nyhetssak:
Jørgen bestemte seg på videregående, Kari trengte et år på folkehøgskole mens Trond ble jurist før han innså at han vil jobbe tett på mennesker. Alle fant de studiet som åpner opp for kreativitet, fortellerglede og en meningsfull hverdag. Jobbtilbudene står i kø.
sprøyte.jpg
27.03.15 - Nyhetssak:
Professor i immunologi oppfordrer folk til å vaksinere barna sine.

Eva Isaksen
27.03.15 - Nyhetssak:
Eva Isaksen er utrolig glad for at universitetet tilbyr lærerutdanning på mange steder i Nord-Norge. Fra Båtsfjord kan hun nå realisere målet om å bli en god lærer.
påskeski.crop.jpg
27.03.15 - Nyhetssak:
Mellom 30 og 40 prosent av personer som har blitt nedkjølt overlever ikke å bli varmet opp. En doktorgradsstudent i Tromsø har kanskje funnet løsningen.
Laila Stien2.JPG
26.03.15 - Nyhetssak, Årsfest:
Forfatter Laila Stien synes det er stort - og litt sprøtt å bli utnevnt til æresdoktor ved UiT. Til høsten kommer en ny novellesamling fra hennes hånd.
26.03.15 - Nyhetssak:
Den årlige festen ved UiT gikk av stabelen torsdag 26. mars. Tre æresdoktorer ble utnevnt, og en rekke forskere fikk priser for sitt arbeid. Her får du flere saker fra årsfesten.
Polarnatt-mini.jpg
26.03.15 - Nyhetssak:
Utstillingen til Polarmuseet og UiT-professor Jørgen Berge om livet i havet under polarnatta skal vises i Anchorage og Washington DC.
sammenslaing_av_laresteder_ingress.jpg
25.03.15 - Nyhetssak:
– Vi mener at en sammenslåing av HiN, HiH og UiT er et godt svar på regjeringens mål med endring av struktur. Det sier rektor Anne Husebekk etter at en ny stortingsmelding ble lagt fram onsdag.
groenlandssel.jpg
25.03.15 - Nyhetssak:
Denne måneden kaster grønlandsselene sine unger.
Maj Liss Tangen
25.03.15 - Nyhetssak:
– Turistene vil ha noe unikt og det vil jeg skape, sier Maj Liss Tangen som vil bruke reiselivsutdanningen til å bygge rammene rundt drømmen.
Dagens-nominerte-25.-mars-2015.jpg
25.03.15 - Nyhetssak, Forskningssak, Årsfest:
Her finner du en oversikt over dagens nominerte til UiTs sentrale priser.
Rice.jpg
24.03.15 - Nyhetssak:
Professor Curt Rice blir ny rektor ved Høgskolen i Oslo og Akershus.
nordnorgejpg.jpg
24.03.15 - Nyhetssak:
Den canadiske professoren Roger Strasser har stor tro på medisinutdanningen i Finnmark. Han viser til vellykkede legeutdanninger i Nord-Ontario.
Kart-mini.jpg
24.03.15 - Nyhetssak:
Byggingen av MH2 på Campus Tromsø fører til endringer i trafikkbildet. Her får du en oversikt over det som skjer.
terning_COLOURBOX8174133.jpg
24.03.15 - Nyhetssak:
Prokrastinering kalles det: Når du stadig utsetter noe du MÅ gjøre og heller velger det du har LYST å gjøre. Selv om du får svi for det senere. Professor Frode Svartdal forklarer hvorfor dette skjer.
Kenneth Johannessen
23.03.15 - Nyhetssak:
Kenneth Johannessen har alltid hatt lyst til å bli ingeniør, og nå er han i ferd med å realisere drømmen. UiT tilbyr mange muligheter for de som er motivert til å ta ingeniørutdanning.
RANDI KVADRAT 073A7154 copy.jpg
23.03.15 - Nyhetssak:
For å hjelpe studentene med å lykkes i studiene sine, ønsker universitetene å endre på måten de underviser på. Det er ikke enkelt, viser forskning fra UiT Norges arktiske universitet.
1-15 av 47 | Neste 15 Siste 2 | Arkiv

Publikasjoner:
Magasinet Labyrint Magasinet Ottar Podium - FoU-magasin fra Det kunstvitenskapelige fakultet Studentavisen Utropia

Finn nyhetssak:

UiT på twitter