Nyheter fra Universitetet i Tromsø

kne.jpg
23.10.14 - Nyhetssak:
I en kåring av verdens beste vitenskapelige publiserte studier innen fysioterapi, finner vi studien til førsteamanuensis Odd-Egil Olsen.
gravstein crop.jpg
22.10.14 - Nyhetssak:
Hvert år dreper blodpropp over en halv million mennesker i Europa. Likevel vet de fleste lite om sykdommen.

Finnmarksløpet2.jpg
21.10.14 - Nyhetssak:
UiT blir elitesamarbeidspartner i vinterens vakreste eventyr i Finnmark. Rektor signerte avtalen tirsdag.
BårdFjukstad400.jpg
20.10.14 - Nyhetssak:
Meteorolog Bård Fjukstad har utviklet et system for svært detaljert værmelding, der informasjon om vær og vind kan beregnes på din egen datamaskin eller mobiltelefon.
PST.jpg
20.10.14 - Nyhetssak:
Hva er dine perspektiver på utviklingen i Nord-Norge? Nå får UiT-studenter sjansen til å møte næringsminister Monica Mæland på Næringslivsdagen Nord 27. november.
UiT med labyrinten.jpg
16.10.14 - Nyhetssak:
Universitetsstyret vedtok torsdag at UiT skal arbeide for en fusjon med Høgskolen i Narvik (HiN). Også andre institusjoner i nord ønskes velkommen for fusjonssamtaler.
Anne Britt Flemmen og Siv Elen Kraft_Ingress_Fotokredit_KILDEN.jpg
16.10.14 - Nyhetssak:
– Vi vil ha forskere fra flere fag på banen, ikke bare humanister og samfunnsvitere, melder Siv Ellen Kraft og Anne Britt Flemmen, som snart overtar redaktørskapet for Tidsskrift for kjønnsforskning.
celsiusjpg.jpg
16.10.14 - Nyhetssak:
Dør du av nedkjøling, har du likevel en god sjanse til å overleve.
15.10.14 - Nyhetssak:
NRK Nordnytt melder at styret ved Høgskolen i Harstad med seks mot fem stemmer har  bestemt at de vil slå seg sammen med UiT.
Ørjan OlsvikIngress
13.10.14 - Nyhetssak:
Forsvaret har bedt UiTs rektor Anne Husebekk om lov til å disponere professor Ørjan Olsvik inntil videre, som rådgiver i forbindelse med Ebola-utbruddet.
Observatoriet CAGE. Illustrasjon: Kongsberg Group
13.10.14 - Nyhetssak:
Teknologiselskapet Kongsberg Maritime bygger to havobservatorier for CAGE. Observatoriene settes ut utenfor kysten av Svalbard neste år, og skal overvårlke metanutslipp fra havbunnen.
Knut Helskog_DSC6646-foto Mari Karlstad_red (4).jpg
13.10.14 - Nyhetssak:
Professor Knut Helskog blir den første som holder Lørdagsuniversitet i Kirkenes. Aldri tidligere har universitetet hatt et slikt arrangement i Øst-Finnmark. Helskog skal snakke om hva helleristningene kommuniserer.
lupe.jpg
13.10.14 - Nyhetssak:
En studie skal finne ut om legeutdanninga ved UiT har ført til flere leger i landsdelen.
Bil.JPG
13.10.14 - Nyhetssak:
UiT og UNN med ny transportplan: Da trenger vi å vite hvordan du kommer deg til og fra jobb og studier.
Skrunes400.jpg
10.10.14 - Nyhetssak:
Stine Skrunes er først ute med disputas i den nye teknologibygget. Oljegiganten Total har finansiert prosjektet som skal gjøre oljevernberedskapet bedre.
09.10.14 - Nyhetssak:
Kunnskapsministeren varslet tirsdag at det ikke kommer til å bli ett stort universitet i nord
08.10.14 - Nyhetssak:
Regjeringen har lagt fram statsbudsjettet for 2015: UiT er et av fem universitet som skal utvikle verdensledende forskningsmiljø.
1-15 av 45 | Neste 15 Siste 15 | Arkiv

Publikasjoner:
Magasinet Labyrint Magasinet Ottar Podium - FoU-magasin fra Det kunstvitenskapelige fakultet Studentavisen Utropia

Finn nyhetssak:

UiT på twitter