Skycall åpner nytt kontor i Tromsø

Vi åpner et nytt kontor i Trømsø 1. september. I den anledning har vi mulighet til å kunne gi jobber til studenter ved UiT. Vi har både ledige heltidsstillinger og deltidsstillinger og vi tilrettelegger slik at man kan ha hovedfokus på studiene og samtidig ha en inntekt ved siden av.

// Skycall AS

SkyCall er et byrå med markedsledende tjenester innen telemarketing, og feltsalg. Vi har fokus på salgs- og ledelsescoaching og derfor får vi medarbeidere som er best-in-class innen sine respektive felt. SkyCall kjennetegnes via budskapet "kvalitet leder til kvantitet" og vi jobber aktivt for å være den foretrukne partneren til innovative selskaper med store vekstambisjoner.

Vi i SkyCall jakter kontinuerlig på nye vekstmuligheter og har et ambisiøst mål som holder oss på tå hev. Vi er alltid på jakt etter fornuftige og skalerbare forretningsideer og talenter som vil være med på utviklingen.

Vil du bli med på vår eventyrlige vekst? Vi åpner dørene for nye talenter!

SkyGruppen har siden oppstart i Q3 2020 etablert seg som en høyt respektert aktør i de ulike bransjene i Norge. Veksten har vært eventyrlig, hvor vi på under to år har gått fra å være en nyetablert bedrift, til å være et av de ledende selskapene innen vårt felt. For litt over ett år siden ekspanderte vi til Kristiansand og Trondheim med stor suksess. Vi har nå etablert oss i Tromsø og selvsagt skal vi gjenta suksessen. Vil du være med på å skape historie? Vi ser etter dyktige personer som om noen år kan se seg tilbake og stolt si "dette har jeg vært med på å bygge"

Vi leter etter deg som er ambisiøs og topp motivert. Du må ha et ønske om å bli en ener innenfor ditt felt og samtidig utvikle deg til å bli et ledertalent.
Vi har allerede skapt Norges beste B2B og B2C salgsteam innenfor flere forskjellige bransjer. Vi skal nå sammen med deg bygge Norges beste team i Tromsø. Har du lyst til å bli med på reisen vår? 
Vi investerer sterkt i utviklingen av våre talenter. En av våre styrker er at vi gang på gang klarer å skape motiverte toppselgere og ledere som både elsker jobben sin og utvikler et unikt talent innenfor salgs og ledelsesfaget. Alle våre talenter settes inn i SkyAkademiet; vårt eget karriere- og lederprogram. Her har alle mulighet for å kunne utvikle seg som selgere og ledere, samt få en stødig progresjon mot de mål og vekstambisjoner hver enkelt har og ønsker.

Vi ser etter både hel- og deltids ansatte som har ambisjon om å bli ekstremt dyktige både som selgere og ledere. Har du erfaring fra tidligere, så vil vi sammen jobbe for å perfeksjonere den. Er du uten erfaring, men har den rette innstillingen vil vi gi deg den opplæringen som gjør deg til en ener. Vi samarbeider med markedsledende aktører og representerer deres etterspurte produkter.

Vi søker hovedsakelig etter personer til vårt nye kontor i Tromsø, men har du talentet og vil jobbe på vårt hovedkontor på Lysaker, i Trondheim eller i Kristiansand så er det bare å søke. Skriv i søknaden hvor du vil jobbe.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Utadvendt og imøtekommende — gode kommunikasjonsferdigheter.
 • Er, eller ønsker å bli en toppselger.
 • Resultatorientert og målrettet
 • Har et konkurranseinstinkt og drives av muligheter for høy belønning.
 • Sosial og inkluderende.
 • Tydelig og veltalende.
 • Salgserfaring er et pluss, men ikke en nødvendighet.

Vi tilbyr:

 • Fast heltid- og deltids stilling på en spennende arbeidsplass
 • Garantilønn med markedets beste provisjonsbetingelser
 • Bygg en sterk CV som åpner dører i fremtiden.
 • Kontinuerlig kurs og sertifisering i salg gjennom SkyAkademiet.
 • Store utviklingsmuligheter med hovedvekt i internrekruttering til lederstillinger.
 • Sosiale sammenkomster.
 • Moderne nyoppusset lokaler midt i Tromsø, Kristiansand, på Lysaker torg og Trondheim
 • Kule konkurranser, daglig & ukentlig.
 • Dressavtale.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver

Skycall AS

Fredrik Langesgate 14

9008 Tromsø

Nettside

www.skycallas.no

 Facebook

LinkedIn

 Instagram

Tiltredelse

1.9.2022

Søknadsfrist

snarest

Arbeidsplass

Tromsø

Tittel

Bedriftsrådgiver/Salgskonsulent

Sektor

Privat

 

 

Med vennlig hilsen | Kind Regards

 

Richard Hercz

Rekruttering

Skygruppen AS

92488924

richard@skygruppen.no

skygruppen.no

Strandveien 13, 1366 Lysaker

Målgruppe: alle
Frist: 19.08.2022
Ansvarlig: Langseth, Sigurd