Lektorforum for lektorstudenter i realfag

Workshop og mingling for lektorstudenter i realfag

Program

14.00-14.15 Velkommen ved leder for studieretningsråd realfag Stian Normann Anfinsen og leder for Skolelaben Vibeke Os.

14.15-16 Professor Anne Fyhn med tema fagfornyelsen: algoritmisk tenking, programmering, dybdelæring, kjerneelementer som representasjon, resonnering og argumentasjon – og kombinatorikk, via samisk båndfletting.

16.15-18 Gunnar Kristiansen, Kroken skole: Thinking Classrooms (http://www.peterliljedahl.com/wp-content/uploads/Building-Thinking-Classrooms-Feb-14-20151.pdf). En spennende måte å organisere undervisningen på. Gunnar har brukt det en del i sin undervisning på Kroken skole. Gunnar vil fortelle om metoden og gjennomføre en økt med oss.

Fra kl 18: Vi avslutter med mat og sosialt samvær.

Merk: Det er påmelding til seminaret med påmeldingsfrist 7. februar p.g.a. det praktiske med servering.

Vel møtt!

Påmelding:

Når: 13. februar 2020 kl. 14.00–19.00
Hvor: RFB Rom A140 (skolelaboratoriet)
Studiested: Tromsø
Målgruppe: studenter