UiT campus Narvik åpner igjen/ UiT Campus Narvik will be opened

Vi gjør oppmerksom på at denne artikkelen er over to år gammel, og kan ha innhold som er utdatert.

I samråd med politiet har Universitetsledelsen besluttet å åpne UiT, Campus Narvik i dag kl 16:00.
Following recommendations from the police, the Director of the University has decided that UiT Campus Narvik will be opened today, Friday January 29, 2016, at 16:00.

– Alle planlagte aktiviteter ved campus Narvik kan gå som normalt etter dette tidspunktet, sier universitetsdirektør Lasse Lønnum.

Bygget har vært stengt i dag som følge av at politiet mottok en bombetrussel mot Narvik skolene onsdag.

In english:

The scheduled activities can then proceed as normal, says the Director of the University, Lasse Lønnum.

The building was closed due to a bomb threat received by the police against a school in Narvik.

På Twitter   #norgesarktiske