Webinar om nytt fellessystem for evalueringer

UiT planlegger å ta i bruk EvaluationKIT som nytt fellessystem for evalueringer. Høsten 2021 vil det bli gjennomført et pilotprosjekt der systemet testes ut, før det skal implementeres i løpet av våren 2022. Dette webinaret gir en kort innføring i systemet og har som formål å vise ansatte ved UiT hva EvaluationKIT er og hvordan det kan brukes. 

Link for å delta: https://watermarkinsights.zoom.us/j/91023536993?pwd=QVBYRUxLRWdHa0FvMk9vVVBiSHp5dz09

 

Hva er EvaluationKIT?

  • EvaluationKIT er et evalueringssystem laget for høyere utdanning Systemet integreres direkte med Canvas, slik at studenter kan besvare undersøkelsene gjennom plattformen som brukes til undervisning. Her finnes det flere funksjoner for å drive opp svarprosenten.
  • Systemet settes opp hierarkisk og kan tilpasses organisasjonsstrukturen slik at alle får passende tilgang til å opprette undersøkelser og hente ut data
  • EvaluationKIT kan brukes til å lage spørreundersøkelser på alle plan i organisasjonen, med ulike spørsmålstyper og routing. Undersøkelsene kan også sendes ut på epost eller gjennom link. 
  • Det kan hentes ut detaljerte rapporter fra undersøkelsene som vises på en oversiktlig måte. Det kan også hentes ut rådata i ulike formater.

 

Hvem er webinaret relevant for?

EvaluationKIT skal kunne brukes til alle skriftlige evalueringer på universitetet. I første omgang er webinaret relevant for alle ansatte som ønsker å vite mer om hvilke muligheter det nye systemet vil gi deg som skal evaluere. Siden vi planlegger et pilotprosjekt, ønsker vi å komme i kontakt med ansatte som har lyst til å teste det ut i evalueringen av enkeltemner eller studieprogrammer. På lengre sikt er webinaret relevant for alle ansatte som skal bruke den nye programvaren til å gjennomføre skriftlige evalueringer. 

Når: 15.06.21 kl 14.00–15.00
Hvor: Zoom
Sted: Digitalt
Målgruppe: Ansatte
Kontakt: Erlend Risvand Mo
E-post: erlend.r.mo@uit.no
Legg i kalender