AVLYST - TFS årsmarkering 2020 med kunngjøring og feiring av nye tildelinger

Tromsø forskningsstiftelse (TFS) ble opprettet av Trond Mohn 28. mars 2007. Stiftelsen har til sammen fått gaver på 400 mill. kroner som skal brukes opp innen 2025. TFS og UiT har i samarbeid funnet satsinger og prosjekt for å bygge kompetanse, infrastruktur og styrke ulike faglige tema ved UiT. Hvert år feires samarbeidet med en årsmarkering, der vi publiserer vinnerne av årets TFS Starting Grants og løfter fram ulike andre prosjekter.

Program for årets markering:

  • Nye tildelinger fra TFS Starting Grant
  • Klima er et av satsingsområdene ved UiT, med TFS som strategisk samarbeidspartner på flere prosjekter. Anne Husebekk, Rolf Anker Ims og Jørgen Berge belyser UiTs innsats og klimautfordringer fra ulike perspektiv i en samtale ledet av Jørgen Fossland.
  • Samtale med Shona Wood (kronobiolog) og Andreia Plaza-Faverola (geolog) om det å være Starting Grant kandidater. Hva har bevilgning fra TFS Starting Grant betydd for oppstart av deres forskerkarriere? Moderator Jørgen Fossland
  • Julie Alapnes Normann underholder med fela si. Enkel bevertning

Vi håper du vil feire sammen med oss, digitalt eller til stede i Aud 2. Arrangementet er åpent for alle interesserte. Velkommen!

  • Fysisk oppmøte (50 personer med god avstand – krever PÅMELDING)
  • Virtuelt via STREAMING  

Det fysiske arrangementet avholdes i Aud2 TEO1 torsdag 19. november kl 11.00-13.00.

Når: 19.11.20 kl 11.00–13.00
Hvor: Aud 2 TEO1 og digitalt
Sted: Digitalt, Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Gjester / eksterne, Inviterte
Kontakt: Unn Sørum
E-post: unn@tfstiftelse.no
Legg i kalender