Nominasjon til Helsefaks priser 2015

Kjenner du noen ved Helsefak som fortjener en pris?

Det helsevitenskapelige fakultet har vedtatt å dele ut forskningspris, utdanningspris og formidlingspris på de årlige sommerfestene ved fakultetet i juni. Både studenter og ansatte kan nominere.

Prisvinnerne mottar en pengesum og en gave laget eksklusivt av Glasshytta Blåst.

Frist for nominasjoner:  15. mars 2015
Innsending: Nominasjoner sendes til priser@helsefak.uit.no
Merk spesielt:
Bruk eget skjema for å nominere, se lenke nederst i denne kunngjøringa. Nominasjoner som ikke er i tråd med retningslinjene, vil ikke bli vurdert. Les derfor statuttene og veiledningene nøye, se lenker nedenfor.


Forskningsprisen
Formålet med forskningsprisen er å hedre en vitenskapelig ansatt, en forskningsgruppe eller et forskningsmiljø som har utmerket seg ved framragende forskning. Prisen kan utdeles på grunn av forskning på internasjonalt høyt nivå over tid, eller fremragende prestasjoner i løpet det siste året. Prisvinneren mottar utmerkelsen personlig, men prisbeløpet skal føres tilbake til forskningsgruppen som driftsmidler eller reisestipend. Prisen er på 30 000 kroner.


Utdanningsprisen
Målet med utdanningsprisen er å stimulere til, og gi anerkjennelse for god undervisning/veiledning, samt arbeid med videreutvikling av kvalitet i utdanningene og å inspirere andre til økt innsats i arbeidet med undervisning og utdanningskvalitet. Prisen kan tildeles enkeltpersoner eller miljø, men prisbeløpet skal brukes til faglig aktivitet som drifts- eller reisemidler. Prisen er på 30 000 kroner.

Studenter som ønsker å nominere sender inn sine nominasjoner til Studentutvalget, bruk denne e-post adressen: helsefak-sau@list.uit.no

Studentutvalget videresender godkjente nominasjoner.


Formidlingsprisen
Formålet med formidlingsprisen er å synliggjøre allmennrettet formidling og gi økt status til formidlingsvirksomheten ved UiT og Helsefak. Prisen kan tildeles enkeltpersoner eller miljø, men prisbeløpet skal brukes til faglig aktivitet som drifts- eller reisemidler. Prisen er på 30 000 kroner.


Mer informasjon, statutter, veiledning og nominasjonsskjema:
Eventuelle spørsmål om de ulike prisene kan stiles til henholdsvis Seksjon for utdanningstjenester, Seksjon for forskningstjenester og Seksjon for formidlingstjenester.

> Statutter for Helsefaks priser 

> Veiledning for utdanningskvalitetsprisen

> Veiledning for forskningsprisen

> Skjema for nominasjon av kandidater til priser

 

Fjorårets prisvinnere ved Helsefak.
Fra venstre: Kjell Lindgård, Aina Westrheim Ravna og Terje Johansen. De har alle tre utmerket seg på en framragende måte det siste året.
Foto: Elisabeth Øvreberg

 

Målgruppe: Studenter, Ansatte
Ansvarlig: Svendsen, Elin
Opprettet: 16.01.15 14:32
Sist oppdatert: 02.02.15 13:01