Ønsker du å studere i spektakulære omgivelser?

Fakultet for ingeniørvitenskap ved UiT har hovedsete i Narvik, men noen av våre studier finner du også i Alta, Bodø, Mo i Rana og Tromsø. Vi tilbyr et bredt spekter innenfor ingeniør- og sivilingeniørstudier. Med Narvikfjellet i bakgården gir dette deg mange muligheter til en uforglemmelig studietid. Sommer som vinter tilbyr vi aktiviteter gjennom våre studentforeninger, og i løpet av året vil du få oppleve en by som leverer unike opplevelser med festivaler og kulturarrangement.

Vil du være med? Søk på et av våre studier!


BYGG

Ingeniør (Narvik, Mo i Rana, Tromsø): En byggingeniør planlegger og konstruerer nye bygg og anlegg. Ved å ta denne utdanningen bygger du samfunnet rundt oss, er nyskapende og kan lede.

Master/sivilingeniør Narvik: Er du opptatt av energibruk og inneklima? Prosjektering og drift av bygninger? Da kan master i Integrert Bygningsteknologi være noe for deg.

Se alle studier innen fagområde Bygg

ELEKTRO

Ingeniør (Narvik, Alta): Studier innen elektronikk gir grunnlag for å kunne konstruere, drifte, programmere og vedlikeholde elektronikk for industrien.

Master/sivilingeniør (Narvik): Konseptet high tech er i stor grad basert på innovasjoner innen feltet. Master i elektroteknikk er et raskt voksende felt med mange karrieremuligheter.

Se alle studier innen fagområde Elektro

DATA

Ingeniør (Narvik, Alta, Bodø): Som dataingeniør er du med og former framtiden. Studiet i datateknikk gir deg en bred utdanning innen datateknologi.

Master/sivilingeniør (Narvik): Data/IT er et studium for deg som er interessert i teknisk programmering, datagrafikk, kunstig intelligens og simulering.

Datateknikk, videreutdanning (Narvik): Påbygning for ingeniører 60 studiepoeng over 2 semester

Se alle studier innen fagområde Data

MASKIN

Ingeniør (Narvik, Alta, Mo i Rana): Maskiningeniørstudiet er ideelt for de som vil ha høy kompetanse innen maskintekniske emner. Studiet er utviklet i samarbeid med næringslivet.

Master/sivilingeniør (Narvik): Industriell teknologi handler om å se det store bildet når man har å gjøre med komplekse prosesser og systemer. Har du spesiell interesse i å forstå matematiske og fysiske teorier? Da er vårt masterstudium i Ingeniørdesign det rette for deg.

Se alle studier innen fagområde Maskin

SATELLITT

Ingeniør (Narvik, Alta): Satellitteknologi er et unikt studie der du blant annet lærer om overvåking av naturressurser og klima, romforskning, meteorologi.

Master/sivilingeniør (Narvik): Satellitteknologi passer for studenter med interesse for å lære, utvikle og bruke toppmoderne teknologi for romrelaterte formål.

Se alle studier innen fagområde Satellitt

PROSESS

Ingeniør (Narvik, Alta, Tromsø): Som prosessingeniør jobber du med prosesser for bedrifter innenfor olje og gass, mineraler, metaller, akvakultur, energi eller næringsmidler.

Se alle studier innen fagområde Prosess

AUTOMASJON

Ingeniør (Tromsø): I automasjonsstudiet lærer du å designe, konstruere, programmere og drifte automatiske system, programmere mikrokontrollere.

Se alle studier innen fagområde Automasjon

DRONE

Ingeniør (Tromsø): Studerer du bachelor i droneteknologi har du mulighet til å bli både dronepilot og ingeniør i én og samme utdanning!

Se alle studier innen fagområde Drone

FAGBREV

Har du fagbrev? Da kan ingeniørstudier via Y-vei» eller 1-årig forkurs for ingeniørutdanning være noe for deg.