Forskningsgruppen for Sjømatvitenskap driver forskning innenfor tre hovedområder:
Våre overordnede mål er å:
En svært viktig oppgave for oss er å utdanne kandidater som kan være med å videreutvikle norsk fiskeri- og havbruksnæring, slik at den positive utviklingen kan fortsette også inn i framtiden, samt å bidra til en bærekraftig global produksjon av sjømat.
På sjømatgruppa kan vi veilede masteroppgaver om temaer innen sjømatkvalitet, kvalitetsorientert & bærekraftig foredling og utnyttelse av marine råstoff og sjømat og human helse. Her vil du finne forslag til masteroppgaver som går inn i større forskningsprosjekter, men vi veileder også på en rekke andre temaer.
Ta kontakt direkte med aktuelle veiledere for å diskutere oppgaver. Våre forskningsinteresser og kontaktinformasjon kan du finne i medlemmer-fanen.
Forslag til MSc-prosjekter:
Our research group conducts research in three main areas:
Our overall goals are to:
A very important task for us is also to: