Skriv ut Lukk vindu


 

Høst 2025

VID-6114 Mat og helse del 1 - 15 stp


Ansvarlig enhet

Institutt for lærerutdanning og pedagogikk

Emnetype

Emnet brukes i videreutdanningav lærere, og kan ikke tas som enkeltemne.

Innhold

Sentralt i emnet inngår folkehelse og livsmestring med fokus på helsefremmende og forebyggende arbeid med mat og måltider. Fagdidaktikk er gjennomgående i hele emnet.


Opptakskrav

Søknadsfristen er 1. mars hos Utdanningsdirektoratet (for stipend- og vikarordning). Søknad må også registreres på EVU-web ved UiT. Frist 15. april.

Emnet tilbys med forbehold om tilstrekkelig antall kvalifiserte søkere.

Utgifter i forbindelse med digital samling må påregnes og dekkes av skoleier eller deltaker.


Hva lærer du

Kunnskap

Studenten har:

Ferdigheter

Studenten kan:

Kompetanse

Studenten kan:


Undervisnings- og eksamensspråk

Norsk

Undervisning

Det legges opp til 3 samlinger på 2,5 dager. To fysiske samlinger og en digital samling.