Vill Mat

Vill mat - aktiviteter med barn.
I dette prosjekt er høstingsaktiviteter av ville matressurser i barnehagen i fokus. Både selve høstingen og bearbeiding av ressursene er inkludert i ulike studier hvor både barna og ansatte er inkludert.
Publikasjoner:
Krempig, Inger Wallem; Utsi, Tove Aagnes; Bøe, Kari Wallem. (2022). Høstingsfriluftsliv og naturtilhørighet. I: Barnehagens friluftsliv. Cappelen Damm Akademisk. ISBN 9788202761301. s. 33-51
Bergan, Veronica; Krempig, Inger Wallem; Utsi, Tove Aagnes; Bøe, Kari Wallem. (2021). I Want to Participate—Communities of Practice in Foraging and Gardening Projects as a Contribution to Social and Cultural Sustainability in Early Childhood Education. Sustainability ;Volum 13.(8)
Krempig, Inger Wallem; Utsi, Tove Aagnes; Bøe, Kari Wallem. (2020). Nysgjerrige barn på "jakt" etter mat i naturen. Forskerfrø (1) s. 74-77
Utsi, Tove Aagnes; Bøe, Kari Wallem; Krempig, Inger Wallem. (2019). Vill mat i barnehagen – kompetanseutvikling i fellesskap. I: Bærekraft i praksis i barnehagen. Universitetsforlaget ISBN 9788215028514. s. 115-136
Bøe, Kari Wallem; Utsi, Tove Aagnes; Krempig, Inger Wallem. (2018). Ville, grønne matgleder. Verktøykassa : inspirasjon og ideer til barnehagen s. 20-24
Krempig, Inger Wallem; Utsi, Tove Aagnes. (2017). Hvor kommer maten fra? Høsting av "vill" mat med barnehagen. I: Mat- og måltidsaktiviteter i barnehagen. Universitetsforlaget ISBN 9788215027265. s. 81-108