Det ble ikke arrangert felles karrieredag for hele UiT eller hele studiested Tromsø i 2022 eller 2023. Det er planlagt ny studentdrevet Karrieredag fra 2024.
Enkelte studiesteder, fagmiljø og studentforeninger arrangerer egne karriere-/arbeidslivsdager eller bedriftspresentasjoner. Kontakt disse direkte for å melde din interesse.

Teksten under gjelder Karrieredagen 2021

..............................................................................................................................................................

Har du husket å melde deg på Karrieredagen 9. september 2021?

Her kan du møte mange spennende bedrifter, de sitter klare på sine digitale stander for å prate med deg. Det er mulig å booke møte med bedriftene på forhånd eller bare stikke hode innom å chatte med dem.

Siden det er et digitalt arrangement kan du delta på det du ønsker gjennom dagen og snakke med akkurat den bedriften som passer dine interesser og utdanningsløp.

Arrangementet er for alle studenter, fra første til siste år. Det er en unik mulighet til å knytte kontakt med næringslivet. Kanskje er du på jakt etter en deltidsjobb, internship eller samarbeid om oppgaveskriving. Ikke gå glipp av muligheten til å bygge din karriere allerede nå.

 

Program:

11.00 Velkommen ved rektor Dag Rune Olsen
11.05 Ksat
11.30 Norinnova
11.50 Vår Energi
12.10 Capgemini

 

Vis mer

Hver høst deltar rundt 2500 studenter på en begivenhetsrik dag med stands, bedriftspresentasjoner og foredrag. De siste årene har rundt 70 virksomheter vært representert på arrangementet, og vi håper dere har lyst til å delta på årets arrangement torsdag 9. september 2021 kl. 10.00–15.00.

Årets arrangement vil se annerledes ut enn tidligere år. Karrieredagen vil foregå digitalt ved hjelp av Graduateland sin plattform for digitale jobbmesser. Plattformen gir bedrifter mulighet til å lage sin helt egen profil med tekst, bilder og video, samt stillingsutlysninger mm. Studentene oppretter også sine egne profiler hvor de huker av utdanning, personlige egenskaper og jobbinteresse, samt at de kan laste opp sin egen CV som de kan velge å dele. På Karrieredagen kan studenter og bedrifter søke opp hverandre og chatte eller ha videosamtaler. Det vil også være live virksomhetspresentasjoner, samt interessante foredrag for å trekke studenter til messen. Siden messen foregår digitalt, vil studenter fra alle UiTs campuser kunne delta på likt grunnlag.

Legg til i kalender

Digital karrieredag

Karrieredagen vil foregå digitalt på Graduateland sin plattform for digitale jobbmesser. Her kan studenter og virksomheter søke opp hverandre og chatte eller ha videosamtaler. Studenter kan enkelt dele CV'ene sine ved å trykke på en knapp. 

Vis mer

Plattformen gir din virksomhet mulighet til å lage sin helt egen profilside med tekst, bilder og video. Videre kan dere legge ut stillinger slik at relevante kandidater kan stille spørsmål og vise seg fram. Studentene oppretter også sine egne profiler hvor de huker av utdanning, personlige egenskaper og jobbinteresse, samt at de kan laste opp sin egen CV som de kan velge å dele. Med bedriftsprofil kan dere bla gjennom kandidater og finne dem som passer perfekt for din virksomhet.

Det vil også være live virksomhetspresentasjoner, samt interessante foredrag for å trekke studenter til messen. Den digitale løsningen er svært brukervennlig, og er ikke vanskeligere å bruke enn et sosialt media som LinkedIn eller Facebook som de fleste er kjent med. Deltakende bedrifter får veiledning og oppfølging på bruk av tjenesten. Det følger og med svært nyttige verktøy for å finne de beste kandidatene, og for å kommunisere med dem direkte. 

Fordeler ved en digital karrieredag:

 • Virksomheter kan delta fra hvor som helst, og sparer dermed både tid og reisekostnader
 • Studenter fra alle UiTs campuser kan delta på lik linje
 • Det er enkelt for studenter å finne relevante virksomheter og finne fram til informasjonen de har lyst på
 • Virksomheter kan sortere og søke opp studenter med relevant utdanning og erfaring
 • Studenter kan laste opp CV-en sin og dele den med virksomheter med et tastetrykk
 • Både underveis og etter arrangementet vil det være detaljert statistikk over antall deltakere, besøkende og samtaler fordelt på alle virksomhetene
 • Kontakt mellom studenter og virksomheter vil være mulig i én måned etter arrangementet
Smilende jente med hodetelefoner foran en PC
Foto: Mostphotos/Aleksandr Davydov

For studenter


La arbeidsgiverne finne deg! 

På karrieredagen finnes det unike jobbmuligheter og verdifulle aktiviteter for deg som student ved UiT. Det blir kurs i jobbintervju, CV-skrivning og karriereutvikling du ikke vil gå glipp av. 

Med årets digitale løsning kan du registrere din utdanning, erfaring og CV rett i portalen, slik at virksomheter kan kontakte deg. Du kan og se stillingsannonser virksomheter har lyst ut, ment spesifikt for studenter ved UiT.

Vis mer

På Karrieredagen 9. september kan du chatte med virksomhetene om jobbmuligheter og oppgavesamarbeid. 

Registrer deg her!  

En gruppe med studenter samlet foran en stand
En mann ser på en annen mann med VR-briller på hodet.

For virksomheter


Karrieredagen er UiT Norges arktiske universitet i Tromsø sitt årlige rekrutteringsarrangement for offentlige og private virksomheter.

Målet med arrangementet er å bygge en bro mellom studenter og næringsliv slik at studentene får kunnskap om hvilke jobber de kan sikte mot i fremtiden og bygge nettverk med potensielle arbeidsgivere. Næringslivet vil komme i kontakt med engasjerte studenter som har lyst på jobb under studiene, samarbeid om bachelor- og masteroppgaver eller jobb etter fullførte studier.

Vis mer

Pris for å delta er 8000 kr inkl. mva . Det blir også et begrenset antall virksomhetspresentasjoner (maks 8 stk), som selges for 4000 kr inkl. mva. ekstra. Meld din interesse for dette per epost. Ved stor etterspørsel vil vi gjøre et utvalg basert på relevans og mangfold. Avmelding innen 1. september påløper ingen kostnader. Avmelding etter 1. september faktureres med 50% av kjøpesummen.

Registreringen av din virksomhet kan oppsummeres i fire punkter:

 1. Opprett din egen recruiterkonto.
 2. Meld på din virksomhet på arrangementet.
 3. Fyll inn profilen til virksomheten med informasjon, bilder, video og samtaleemner for chat med studenter.
 4. Inviter dine kollegaer til å opprette sine egne recruiterkontoer som kobles til din virksomhet.

Punkt 3 og 4 kan også gjøres på senere tidspunkt, så du trenger ikke ha klar all informasjon om virksomheten ved påmelding.

Registrering gjøres ved å klikke på følgende lenke: https://karrieredagen.uit.no/no/recruiter/signup.

Etter man har lagd en recruiter-konto kan man melde virksomheten på arrangementet, sette opp virksomhetens profil og deretter invitere andre ansatte til å opprette egne recruiterkontoer som kobles til virksomheten. Recruiterene får full oversikt over samtalene med studenter, men dere kan enkelt tildele en chat til en recruiter slik at studenten har en fast person å forholde seg til. Den som chatter kan ringe eller starte en videosamtale med kandidaten dersom den ønsker det. Recruiterene deltar på messen digitalt slik som alle andre og kan derfor jobbe hjemmefra eller hvor det måtte passe. 

Vi vil i løpet av august komme tilbake til alle de påmeldte virksomhetene med mer informasjon. Dersom dere trenger hjelp til å registrere dere, sette opp profilen til virksomheten eller har andre spørsmål er det bare å ta kontakt. Vi anbefaler også å sjekke ut Graduateland sin Youtube-kanal som har flere introduksjonsvideoer om hvordan plattformen fungerer og hvordan man utnytter den til det fulle.


Tidligere arrangementer

I 2020 endret vi navn fra Arbeidslivsdagen til Karrieredagen. Her kan du lese nyhetsartikler om våre tidligere arrangementer. 

Finn drømmejobben på Arbeidslivsdagen 2019

Studentene jaktet fremtidige jobber på arbeidslivsdagen 

Arbeidslivsdagen – en dag for alle


Kontakt oss

Spørsmål? Ta gjerne kontakt: 

E-post: karrieredagen@uit.no