Skriv ut Lukk vindu


 

Vår 2025

VID-6115 Mat og helse 1. – 10. - del 2 - 15 stp


Ansvarlig enhet

Institutt for lærerutdanning og pedagogikk

Emnetype

Videreutdanning for lærere. Opptakskrav:

Emnet tilbys med forbehold om tilstrekkelig antall søkere. Kan ikke tas som enkeltemne.


Innhold

Emnet utdyper mat og måltiders kulturelle og miljømessige dimensjoner, og hvordan mat og måltider inngår i ulike sammenhenger i skolens virksomhet. Å produsere internasjonale, moderne og tradisjonelle matretter i tråd med helsemyndighetenes kostråd.


Hva lærer du

Kunnskap

Studenten har:

Ferdigheter

Studenten kan:

Kompetanse

Studenten kan:


Undervisnings- og eksamensspråk

Norsk

Undervisning

Det legges opp til 3 samlinger. To fysiske samlinger og en digital samling. Det er 2,5 dager pr samling.