Skriv ut Lukk vindu


 

Høst 2024

FSK-2041 Sjømatproduksjon - 10 stp


Ansvarlig enhet

Norges fiskerihøgskole

Emnetype

Emnet er forbeholdt studenter på bachelorstudiet i fiskeri- og havbruksvitenskap, og kan ikke tas som enkeltemne.

Studiepoengreduksjon

FSK-2040 Bærekraftig sjømat 10 stp

Innhold

I dette emnet gis innføring i sentrale prosesser ved industriell bearbeiding av fisk og skalldyr. Prosessene blir gjennomgått fra fangst/slakting og fram til ferdig produkt, og det legges vekt på faktorer som påvirker kvalitet og utbytte. Kvalitetsvurdering av råstoff og produkter blir vektlagt.

Hva lærer du

Kunnskap

Kandidaten har bred kunnskap om:

Ferdighet

Kandidaten kan:

Generell kompetanse


Undervisnings- og eksamensspråk

Undervisning og eksamen gjennomføres på norsk

Undervisning

Undervisningen gis som forelesninger med innlagt tid for diskusjoner, samt seminarer