Skriv ut Lukk vindu


 

Høst 2024

AUT-2600 Ølbrygging - 5 stp


Ansvarlig enhet

Institutt for automasjon og prosessteknologi

Emnetype

Emnet kan tas som enkeltemne. Maks 24 studenter

Innhold

Emnet gir en introduksjon til brygging av øl samt relevante tekniske og vitenskapelige aspekter. Emnet tar for seg hele produksjonskjeden, fra malting av korn via mesking og fermentering til ferdig tappet brygg. Dette innbefatter kunnskaper om:

Det gjennomføres også relevante laboratorieoppgaver der studentene får:

Det legges også til rette for ekskursjon til et bryggeri.


Opptakskrav

Generell studiekompetanse

Søknadskode: 9199


Hva lærer du

Kunnskap:

Ferdigheter

Generell kompetanse:

Forstå viktigheten av kjemi og biologi relatert til ølproduksjon.


Undervisnings- og eksamensspråk

Norsk

Undervisning

Forelesninger og laboratorieøvelser