Skriv ut Lukk vindu


 

Vår 2024

VID-6115 Mat og helse 1. – 10. - del 2 - 15 stp


Ansvarlig enhet

Institutt for lærerutdanning og pedagogikk

Emnetype

Videreutdanning for lærere. Kan ikke tas som enkeltemne.

Innhold

Emnet utdyper mat og måltiders kulturelle og miljømessige dimensjoner, og hvordan mat og måltider inngår i ulike sammenhenger i skolens virksomhet. Å produsere internasjonale, moderne og tradisjonelle matretter i tråd med helsemyndighetenes kostråd.


Opptakskrav

- Fullført lærerutdanning

- Tilgang til en klasse eller gruppe av elever er en forutsetning for gjennomføring av ulike praksisoppdrag.


Hva lærer du

Kunnskap

Studenten har:

Ferdigheter

Studenten kan:

Kompetanse

Studenten kan:


Undervisnings- og eksamensspråk

Norsk

Undervisning

Det legges opp til 3 samlinger. To fysiske samlinger og en digital samling. Det er 2,5 dager pr samling.