Skriv ut Lukk vindu


 

Vår 2021

LER-1510 Mat og helse fellesemne - 15 stp


Ansvarlig enhet

Institutt for lærerutdanning og pedagogikk

Emnetype

Emnet er et fagvalg i grunnskolelærerutdanning for 1.-7. trinn

Emnet kan ikke tas som enkeltemne. Jf. opptakskrav og progresjonskrav i studieplanen for grunnskolelærerutdanning for 1.-7.


Innhold


Hva lærer du

Etter bestått emne har studentene følgende læringsutbytte:

Kunnskaper

Studenten har kunnskaper om:

Ferdigheter

Studenten kan:

Kompetanse

Studenten:


Undervisnings- og eksamensspråk

norsk

Undervisning

Antall undervisningstimer utgjør om lag 75 timer, inkludert seminar

Kvalitetssikring av emnet

Alle emner evalueres en gang i løpet av programperioden

Praksis:

se egen praksisplan


Eksamen

Følgende arbeidskrav må være gjennomført og godkjent før man kan fremstille seg til eksamen:

Eksamen består av:

Eksamen vurderes med bokstavkarakter A-F, der F regnes som stryk.Ved karakter F/ ikke bestått tilbys kontinuasjonseksamen i begynnelsen av påfølgende semester. Ved gyldig forfall tilbys utsatt eksamen i begynnelsen av påfølgende semester.